Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 30. bölüm fragmanı çok şaşırttı-izle

Kiralık Aşk 30. bölüm fragmanı çok şaşırttı-izle

Cuma akşamlarına damga vuran dizi Kiralık Aşk 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek Kiralık Aşk 30. bölüm fragmanında izleyenleri şaşırtacak sahneler yaşanacak. Kiralık Aşk 30. bölüm fragmanı ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Kiralık Aşk 30. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kiralık Aşk 30. bölüm fragmanı çok şaşırttı-izle

KİRALIK AŞK 30. BÖLÜM ÖZETİ

En ihtiyaç duydukları anda yolları kesişen Ömer ve Defne, tam da başlarına düşen bu aşk yıldızının altında geçmişe gidiyor. Onları bugüne taşıyan kendi hikayelerinde, izleyenleri büyük sürprizler bekliyor.

Herkesin kendi savaşına tanık olacağımız bu büyülü geçmiş masalında neler yaşacak? Ömer ve Defne, aşkın tarihini yazmak için bir araya geliyor.

Yayın Günü: 22 Ocak Cuma

Yayın Saati: 20.00

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Neriman’ın planı işe yarayacak mı?

Hulusi, Neriman’ı köşeye sıkıştırdı. Neriman artık son kozunu oynuyor. Sürpriz kahvaltıda neler olacak?

Neriman, Defne ile Ömer’i ateşle barut misali gece baş başa ofise kilitleme planı yapıyor. Ortağı tabi ki Koray! Bu mükemmel planda işler karışıyor, beklenenden fazlası oluyor.

Bir taşta iki kuş yakalanıyor. Yasemin, Sinan’la başka bir odada kilitli kalıyor. Bakalım bu baş başa geçecek olan uzun gece çiftler için mutlu sonla bitecek mi?

İkinci kiralık aşk geliyor!
Star’da her Cuma ekrana gelen, ekranların vazgeçilmez dizisi Kiralık Aşk’a Eymen karakteri ile yakışıklı oyuncu 'Barış Murat Yağcı' dahil oldu.
İkinci kiralık aşk geliyor!
Kızı Sude’nin (Melisa Şenolsun) Sinan ile (Salih Bademci) birlikte olmasını istemeyen Neriman (Nergis Kumbasar) aynı Defne’ye (Elçin Sangu) yaptığı gibi kızını kendisine aşık etmek için birini bulur ve kendisine para teklif eder. Böylece ikinci bir “Kiralık Aşk” olayına karışır. Paraya ihtiyacı olan Eymen (Barış Murat Yağcı) bu teklifi hemen kabul eder.
Cast çalışması uzun zamandır süren ve yaklaşık 200 kişinin içinden seçilen Barış Murat Yağcı Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırıyor.
İtalya’da modellik yapan Barış Murat Yağcı aynı zamanda profesyonel basketbolcu.
Ortaks Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Kiralık Aşk, her cuma 20.00'de Star'da izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Haberin Devamı