Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 24. bölüm fragmanında gergin anlar-izle

Kiralık Aşk 24. bölüm fragmanında gergin anlar-izle

Star Tv'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan 24. bölüm fragmanında Defne Ve Ömer arasında gergin dakikalar yaşanacak. Kiralık Aşk 24. bölüm fragmanında Ömer çılgına dönecek. Kiralık Aşk 24. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kiralık Aşk 24. bölüm fragmanında gergin anlar-izle

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk yeni bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar'ın paylaştığı Kiralık Aşk 24. bölüm fragmanı yayınlandı.

Heyecanla beklenen Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanı dizide bu hafta yaşanacak önemli gelişmelerin sinyalini verdi. Geçen hafta olay yaratacak sahnelerle kapanışı yapan Kiralık Aşk 24. bölüm fragmanında Sude ile Ömer arasındaki tartışma alevlenecek. Ömer Defne'yi aklından bir saniye olsun çıkaramayacak. Defne cephesinde ise işler iyice karışacak. Sürprizlerin, romantizmin ve eğlenceli anların eksik olmadığı Kiralık Aşk yeni bölümüyle 4 Aralık Cuma günü 20:00'da Star Tv'de

GÜLDEN GÜNEY VE MERT BAKSİ KİRALIK AŞK KADROSUNDA

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun, Nergis Kumbasar ve levent ülgen'in gibi isimlerin yer aldığı Kiralık aşk'ın oyuncu kadrosuna 'Gudubet' karakteriyle daha önce 'Yedi Numara, 'Kahve Bahane've 'Haneler' gibi yapımlarda rol alan tiyatro oyuncusu Gülden Güney dahil oldu.
Kiralık Aşk Alp karakteri hayat veren yeni oyuncu olarak katılan Mert Baksi ise; Cast ve Directör olarak çalışmakta. Hakkında çok bilgi bulunmayan Alp sürekli Kiralık Aşk setinde yer alıyor. Kiralık Aşk Alp dizide kalıcı olabileceği konuşuluyor.
KİRALIK AŞK 23. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Ömer’in aklı karmakarışık; bir yanda aşk bir yanda yalanlar.
Defneler’de düğün var. Fakat Defne’nin aklı Ömer’de. Aşkı için yaptığı seçim Ömer’le arasını bozdu. Defne çıkmazlarda. Acaba bu işi nasıl toparlayacak? Yasemin Sude’nin yaptıklarını anlatacak mı?

Haberin Devamı