Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Kiralık Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Yaz sezonu dizisi olarak başlayan Kiralık Aşk dizisi yepyeni bir bölümlerle kaldığı yerden devam ediyor. Ender Sakallı'nın hayat verdiği Vedat karakteri, Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kiralık Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kiralık Aşk 18. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Kiralık Aşk 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kiralık Aşk'ta sürpriz bir ayrılık gerçekleşti. Yaz sezonunda başlayan ancak hem senaryosu hem de kadrosundaki güçlü isimleriyle dikkat çeken Kiralık Aşk'ta senaryo gereği bir ayrılık yaşandı. Kadrosunda; Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, levent ülgen, Melisa Şenolsun, Leyla Lydia Tuğutlu ve Onur Büyüktopçu gibi isimlerin paylaştığı Kiralık Aşk'tan Ender Sakallı ayrıldı. Vedat karakterine hayat veren Ender Sakallı senaryo gereği şirketten kovularak Kiralık Aşk'a veda etti.

KİRALIK AŞK 18. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

KİRALIK AŞK'A YENİ 2 İSİM

Sürpriz bir ayrılığın yaşandığı Kiralık Aşk'ın kadrosuna geçtiğimiz günlerde 2 isim dahil oldu. Cuma akşamlarına damga vuran dizisine Devrim Yalçın, Deniz; Leyla Lydia Tuğutlu ise İz karakteriyle katıldı. Daha önce 'Es Es', 'Kirli Beyaz' ve 'Karadayı' gibi yapımlarda rol alan Leyla Lydia Tuğutlu, Ömer'in eski sevgilisi olan İz'e hayat veriyor. Bu iki isim Defne ve Ömer aşkında yeni krizlere neden olacağı öngörülüyor.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kiralık Aşk son bölümünde; Ömer ve Defne arasında tutku yükseldi. İz'in gelişi, Ömer'le Defne cephesinde işleri kızıştırdı. Tutku yükseldi! Onları hiç beklemedikleri, şahane bir noktaya sürükledi. Bu arada Deniz, planını uygulamaya koydu. Ömer'i gerçekten nakavt edebildi mi? Koleksiyon, Deniz'in eline geçerse her şey biter. Yasemin'in tarafını seçmesi şart artık. Günden güne sıkıştırdı. Koray ise yeni kankasını buldu. Peki kim o? Kiralık Aşk'ın 17. bölümünde Ömer ve Defne'in arasını bozacak isim olarak kadroya dahil olan isim Leyla Lydia Tuğutlu oldu. Daha önce 'Es Es', 'Kirli Beyaz' ve 'Karadayı' gibi yapımlarda rol alan Leyla Lydia Tuğutlu dizide Ömer'in eski sevgilisi olan İz'e hayat veriyor.

Haberin Devamı