Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk 16. yeni bölüm 2. fragmanında dikkat çeken sahne - İzle

Kiralık Aşk 16. yeni bölüm 2. fragmanında dikkat çeken sahne - İzle

Star Tv ekranlarının fenomen dizisi Kiralık Aşk yayınlanan 16. bölüm 2. fragmanındaki gizemli paket dikkat çekti. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kiralık Aşk dizisi yeni bölümünde neler olacak? Kiralık Aşk yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Kiralık Aşk 16. yeni bölüm 2. fragmanında dikkat çeken sahne - İzle

Fenomen Star Tv dizisi Kiralık Aşk yeni bölümü için heyecan dorukta! Büyük bir merakla beklenen Kiralık Aşk 16. bölüm 1. ve 2. fragmanı izleyicilerle buluştu. Yeni sürprizlerin ipucunu veren Kiralık Aşk 16. bölüm fragmanları haberimizde!

KİRALIK AŞK 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



Kiralık Aşk yeni bölümü için geri sayım sürerken, yayınlanan fragmanlar heyecan dozunu daha da arttırdı. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisinin 16. bölümünde Defne Ömer'siz, Ömer Defne'siz yapamıyor. Elçin Sangu ve Barış Arduç'un başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk yeni bölümünde diziye dahil olan yeni isimler ortalığı karıştırıyor. Defne ve Ömer yaşadıkları çıkmazdan kurtulabilecekler mi? İkili, yeniden birlikte olmanın yolunu bulabilecekler mi? Ömer'e gelen sürpriz paket kimden? Tüm bu soru işaretleri ve daha fazlası 9 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak Kiralık Aşk 16. bölümünde!

KİRALIK AŞK 16. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE



KİRALIK AŞK 16. BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk yeni bölümünde ödül gecesi Ömer ve Defne'yi tekrar bir araya getiriyor. Ancak aklı sorularla dolan Ömer ve duygularını kontrol etmekte zorlanan Defne'nin eski günlere hemen dönmesi çok kolay olmayak gibi. Defne, Ömer ile yeniden beraber olmak ister ancak ikisini de tutan şeyler vardır. Kiralık Aşk 16. bölümünde arkasında sırlarla gelen Sude ve Deniz'in ise planları yeni yeni ortaya çıkmaya başlar. Yolu bir şekilde Defne ile kesişen ve ondan çok etkilenen Deniz, Sinan'ı oyununa alet eder. Ömer'e gelen esrarengiz paket ise Defne'yi çileden çıkartır.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk'ın Koriş'i İle Röportaj

"Kiralık Aşk"ta canlandırdığı Koray karakteriyle yıldızı parlayan Onur Büyüktopçu, hayranlarının sokakta evlilik teklifi ettiğini söyledi

Star Tv'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Koray karakterini canlandıan Onur Büyüktopçu bilinmeyenlerini Milliyet'ten Yeliz Aras Çelikel'e anlattı.

"EVLENME TEKLİFİ BİLE ALDIM"

Sevilen oyuncu, "Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz" sorusuna "Sokakta durdurup 'Koriş beni lütfen beni bir aşağıla' diyorlar, şaşırıyorum. Koray gibi 'Sus kız çarpık, zayıf şey' diyeceğim onlar da gülecek. Tanışmak isteyenler var. Evlenme teklifi bile aldım. " yanıtını verdi.

Haberin Devamı