Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Kiracılık bitti

Kendi bütçenize göre, Türkiye’nin her yerinden beğendiğiniz evi Faizsiz, Kredisiz, Peşinatsız satın almak için Fuzulev.

Fuzulev geldi, kiracılık bitti.

Kolay Konut Edindirme Merkezi olan Fuzulev, isteyen herkesi kendi bütçesine göre, Türkiye’nin dilediği yerinden; faizsiz, vade farksız ev sahibi yapıyor.

Sisteme katılan kişiler almak istedikleri evin miktarını belirleyip, bu miktarı 40 aydan 120 aya kadar taksitlendiriyor. Altın günü mantığıyla işleyen sistemde, her ay toplanan ev parasıyla bir kişi noter huzurunda ev sahibi oluyor. İlk aylarda ev sahibi olanlar, çekilişle ev sahibi olmayı bekleyen diğer grup üyelerine belirli bir miktarda kira yardımı ile destek sağlıyor. Çekilişle ev sahibi olmak için taksitlerin bitmesi beklenmiyor, sisteme dahil olan herkes vade ortasında evine kavuşuyor.

Fuzulev sunduğu avantajlarla ev almak isteyen kişileri belli bir bölgeye ya da projeye hapsetmiyor, Türkiye’nin her yerinden ev sahibi olmanızı sağlıyor. Tüm taksitlerin faizsiz ve vade farksız olduğu sistem ile birikim yaparak ev almak isteyenler daha erken ev sahibi olma şansına sahip.

23 yıldır binlerce aileyi ev, iş yeri ve otomobil sahibi yapan Fuzul Şirketler Grubu’nun bir kuruluşu olan Fuzulev ile siz de kendi bütçenize göre, Türkiye’nin her yerinden beğendiğiniz evi faizsiz, peşinatsız, vade farksız satın alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için tıklayınız.