Gazete Vatan Logo

Kıraç'tan 'Son Nefes'

Rock müziğin güçlü sesi Kıraç’ın dört ay aranın ardından hazırladığı yeni single’ı 'Son Nefes' dijital platformlardaki yerini aldı.

Kıraç'tan 'Son Nefes'

Söz ve müziği Namık Naghdaliyev, düzenlemesi Kıraç’a ait şarkıda, elektro gitar dışında tüm enstrümanlar Kıraç tarafından çalındı. 'Son Nefes'in klibi, Kıraç yönetmenliğinde, Ali Bahadır Köyü’nde kurulan platoda gerçekleştirildi.

Kıraç, single projelerini yayınlamaya devam ediyor. Sanatçının "Söylerken titriyorum" dediği yeni single’ı 'Son Nefes' dijital platformlardaki yerini aldı.

"Artık şehit haberleri gazetelerin küçük bir köşesinde yer alıyor, alışmayalım, bu durumun sıradanlaşmasını istemiyorum" diyen ünlü rock'çı, bu şarkı için bir kez daha yönetmen koltuğuna oturdu. Klipte, sanatçıya 15 kişilik bir ekip eşlik etti, oyuncu Buğra Tuğrul rol aldı. Sanat yönetmeni Hakan Apaydın tarafından tasarlanan siperlerde gerçekleşen klibin görüntü yönetmeni ise Faik Çayır. Riva Ali Bahadır Köyü’nde sabahın erken saatlerde başlayan klip çekimi, akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Kıraç’ın Garbiyeli adlı stüdyosunda kaydedilen parçada elektro gitar Namık Naghdaliyev ve diğer tüm enstrümanlar Kıraç tarafından çalındı. Mix ve mastering ise Cengiz Köroğlu’na ait.

Haberin Devamı