Gazete Vatan Logo
Magazin Kimseye senin kadar aşık olmayacağım!

Kimseye senin kadar aşık olmayacağım!

ABD’li efsanevi pop yıldızı Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson, babasının doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Paris, “Hayatımın aşkının doğum günü kutlu olsun. Bir daha kimseye sana olduğum kadar aşık olamayacağım” dedi

Kimseye senin kadar aşık olmayacağım!

Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson, 2009 yılında hayatını kaybeden babasının doğum gününü unutmadı. ‘Pop’un Kralı’nın 59’uncu yaşını kuylayan Paris, Instagtam hesabından yıllar önce babasıyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. 10 yaşındayken babasını kaybeden Jackson, fotoğrafın altına şu notu düştü: “Hayatımın aşkının doğum günü kutlu olsun. Tutkunun ne demek olduğunu sen bana gösterdin. Bana hayal kurmayı öğrettin. Ahlaklı bir insan olmayı senden öğrendim. Bir daha kimseye sana olduğum kadar aşık olamayacağım. Sen her zaman benimleydin, ben de seninle. Sen, ben değilsin. Ben de sen değilim... Ama buna karşın her zaman tek bir kişi olduk. Ruhlarımız da birbiriyle. Ve bu hiçbir zaman değişmeyecek. Böyle bir sihir için sana çok teşekkür ederim. Daima ve her zaman...”

Sanat Camiası’ndan Micheal’a mesajlar

Nicki Minaj: Efsaneler asla ölmez...

The Weeknd: Doğum günün kutlu olsun kral

Mariah Carey: İyi ki doğdun pop’un krali Michael Jackson! Seni sonsuza kadar seveceğiz.

Bruno Mars: Başka bir pop kralı, pop prensi ya da pop ile alakalı herhangi başlık asla olmayacak. Michael Jackson hepsinin sahibi. Müziği sihir haline getiren adam sonsuza kadar o olacak. Michael, dünyada mükemmeliğin neye benzediğini gösterdiğin için teşekkür ederim... Doğum günün kutlu olsun.

Haberin Devamı

Lionel Richie: Seni özledim... İyi ki doğdun kardeşim.

29 Ağustos 1958 yılında ABD’nin Indiana eyaletinde doğan efsanevi popçu, 2009’da Los Angeles kentinde hayatını kaybetmişti. Los Angeles Adli Tıp Kurumu, yaptığı otopsi sonucunda Jackson’ın uykusuzluk tedavisinde kullanılan çok güçlü bir anestezi ilacı nedeniyle öldüğünü açıklamıştı.