Gazete Vatan Logo
Magazin Kimse beklemiyordu! Boşanıyorlar...

Kimse beklemiyordu! Boşanıyorlar...

İş adamı Sadettin Saran'ın 2012 yılında evlendiği 'Emek Külür'le boşanıyor' iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Kimse beklemiyordu! Boşanıyorlar...

İş adamı Sadettin Saran, 2012 yılında Emek Külür'le dünya evine girmişti. Çiftin evliliklerinin üzerinde yine kara bulutlar dolaşıyor...

BOŞANIYORLAR MI?

Ünlü işadamı Sadettin Saran ile diş hekimi eşi Emek Saran'ın evliliğinin üzerinde yine kara bulutlar dolaşıyor! Kısa bir flört döneminin ardından Eylül 2012'de Kemerburgaz'da yakın dostlarının katıldığı sade bir törenle evlenen çiftin mutluluğuna ilk gölge, iki yıl önce düşmüştü.

Günaydın'dan Bülent Cankurt, çiftin ayrılık aşamasında olduğunu iddia ettiği yazısında şu satırları kaleme aldı:

(...)Daha önce yaşadıkları sorunun üstesinden gelip eski günlerine dönen Saran çiftinin mutluluğu maalesef kısa sürdü. Üstelik sosyete kulislerinde konuşulanlara göre, bu seferki sorun, adliye koridorlarında sonuçlanacak gibi...

BİRBİRLERİNİ TAKİP ETMEYİ BIRAKTILAR

Benim gibi herkesin birbirine çok yakıştırdığı, önceki evliliklerinden dünyaya gelen kızlarının da iyi anlaştığı çiftin arasındaki sorun ne bilmiyorum.

Ancak bu kez krizin çok ciddi olduğunu duydum. Önceki gün kızını Amerika'ya okula uğurladığı fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Sadettin Bey ile Brezilya'ya bir konferansa giden ve yanında kızını da götürüp tatil yapan Emek Hanım, birbirlerini sosyal medyadan takip etmeyi de bırakmış!

Haberin Devamı

Bakalım Saran çifti bu kez de evliliklerini kurtarabilecek mi, yoksa herkesin konuştuğu gibi beş yıllık evlilikleri bitecek mi...

HÜLYA AVŞAR'LA EVLİLİĞİN EŞİĞİNDEN DÖNMÜŞTÜ

Hülya Avşar'la evliliğin eşiğinden dönen Sadettin Saran, tedavi için gittiği diş hekimi Emek Külür'e abayı yakmış, klinikte başlayan dostluk aşka dönüşmüştü. Çifte kumrular, arayı çok açmadan Eylül 2012'de evlenmişti.

Kızıyla Brezilya'da tatilde olan Emek Külür, önceki gün kızını Amerika'ya uğurlayan Sadettin Saran artık sosyal medyadan birbirlerini takip etmiyor.