Gazete Vatan Logo

Kimi 5, kimi 20 ayda boşandı

Kimi 5, kimi 20 ayda boşandı

Cem Yılmaz boşanırken servet verdi

Mart 2012’de evlenen Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu, 20 ay evli kaldıktan sonra 2013’ün aralık ayında resmen boşandı. Yılmaz, boşanma sırasında Ahu Yağtu’ya bir servet ödedi. Üç yaşında oğulları bulunan çiftten Cem Yılmaz eski eşine, 500 bin dolar tazminat ve aylık 10 bin dolar nafaka ödemeyi kabul etti. Aynı zamanda Yılmaz, Ahu Yağtu’ya 2013 model Range Rover cip, Sarıyer, Şişli’de daire ve İstinye Park’taki Loft restoranı verdi. İstinye Park’taki Loft’un aylık kira geliri 30 bin lira. Aynı AVM’deki diğer mülkün 6 bin 500 dolar olan kira geliri de yine Yağtu’a kaldı.

Basın açıklaması ile duyurdular

9 ay önce Paris Başkonsolosluğu’nda basına kapalı olarak gerçekleştirilen nikah töreniyle evlenen Keremcem’le Seda Güven sürpriz bir şekilde boşandıklarını ortak yaptıkları basın açıklamasıyla duyurdu.

Bir klişe olarak ‘Dostça ayrıldık’ açıklaması

Sevgililer Günü‘nde Madrid’de evlenen eski Beşiktaş Kulübü Başkanı işadamı Serdar Bilgili ve Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik’in evliliği 6 ayda bitti. Çelik boşanmayla ilgili “Dostça ayrıldık” demişti.

Haberin Devamı

5 ay süren sürpriz evlilik

Naz Elmas 5 aylık beraberlikten sonra evlilik kararı aldığı ünlü kuaför Erdem Kıramer’in oğlu Emre Kıramer’le sürpriz bir şekilde evlenmişti. Ancak çiftin evliliği sadece 5 ay sürdü.

Şiddetli geçimsizler...

Ece Erken 4 aylık ilişkiden sonra kendisinden 11 yaş küçük Serkan Uçar’la ani bir nikahla evlendi. Evliliklerinden bir çocukları oldu. Ancak şiddetli geçimsizlikleri sık sık medyaya da yansıyan çift anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi.