Gazete Vatan Logo
Magazin Kim Kardashian'a benzemek için...

Kim Kardashian'a benzemek için...

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan Sevda Demirel, Kim Kardashian'a benzemek için hangi estetik operasyonlardan geçti?

Kim Kardashian'a benzemek için...

Ünlü model Sevda Demirel, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın konuğu oldu. Demirel, ABD'li manken Kim Kardashian'a benzemek için geçirdiği operasyonları anlattı. Magazinde son söz yine Kanal D'de söylenecek! Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa, hafta içi her sabah 09.30'da Kanal D'de!

İşte Sevda Demirel'in o itirafları...

"Ben spor dersleri veriyorum. Bir gün bir öğrencim dedi ki ‘Sevda sen Kim Kardashian’a benziyorsun’. Demez olaydı. Hemen doktora koştum. Minik minik operasyonlar yaptırdım. Bugüne kadar çok değişmedim, küçüklük resimlerim de var. Estetik bağımlısıyım. 10 yılda 10 ameliyat oldum. Burun ameliyatı oldum ve başka küçük operasyonlar. Yanaklarıma daha önceden yapılan dolgu hatası var, bu yüzden üç yılda bir operasyon geçirmek zorundayım. Yoksa ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Beni sadece Kim’e değil Asuman Krause’ye de benzetiyorlar. Kim Kardashian kadar güzel olmayabilirim ama çok şükür ben de güzelim. Babam da çok yakışıklıydı, Arap’tı. Benim dudaklarım, genlerim de oradan."
Kim Kardashiana benzemek için...