Gazete Vatan Logo

Askeri araçla kamyon çarpıştı: 2 şehit, 5 yaralı

Kilis'te, sivil askeri araçla kamyonun çarpışması sonucu, bir asker şehit oldu, biri asker 6 kişi yaralandı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir asker de yaşam mücadelesini kaybetti

Askeri araçla kamyon çarpıştı: 2 şehit, 5 yaralı

Kilis'te sivil askeri araçla kamyonun çarpışması sonucu bir asker şehit oldu, biri asker 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kilis-Elbeyli yolunun 18. kilometresinde, Piyade Astsubay Şevket Anlıbelik idaresindeki (30) 27 L 1683 plakalı askeri sivil araç, karşı yönden gelen Süleyman Temizkan yönetimindeki 31 ZB 251 plakalı kamyonla çarpıştı.

Çarpışma sonucunda askeri araçta bulunan Piyade Uzman Çavuş Ömer Çintay (29) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada, yaralanan sürücülerin yanı sıra kamyonette bulunan Mehmet Ünal, Deniz , Mehmet ve Ahmet Temizkan, ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı Piyade Astsubay Şevket Anlıbelik'in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömer Çintay'ın naaşı otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna getirildi.

Şehit Çintay'ın naaşı, yarın düzenlenecek askeri törenin ardından memleketi Bingöl'e uğurlanacak.

ŞEHİT SAYISI 2'YE YÜKSELDİ
Kilis'te askeri aracın kaza yapması sonucu yaralanan Astsubay Şevket Alnıdelik de yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybederek şehit oldu.
Elbeyli Karayolunda yaşanan kazada, Süleyman Temizkan (47) yönetimindeki 31 ZB 251 plakalı kamyonet ile Şevket Alnıdelik (30) yönetimindeki sivil askeri araç çarpışmış, kazada Piyade Uzman Çavuş Ömer Çintay (29) olay yerinde şehit olurken, araç sürücüsü Piyade Astsubay Şevket Alnıdelik ise ağır yaralanmıştı.
Kaza sonrası yaralı olarak Kilis Devlet Hastanesine kaldırılan Alnıdelik, acil serviste yapılan ilk müdahalesinin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Akşam saatlerinde fenalaşan Assubay Alnıdelik,kazadan yaklaşık 5 saat sonra şehit oldu.
Otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gönderilen Astsubay Şevket Alnıdelik'in naaşı yarın yapılacak tören sonrası memleketi Samsun'a gönderileceği öğrenildi.

Haberin Devamı