Gazete Vatan Logo

Kılıçdaroğlu: Seçim de yok oy da yok ama...

Kılıçdaroğlu: Seçim de yok oy da yok ama...

Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu konuşmasından gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP liderinin konuşmasından önemli başlıklar şöyle;

"SEÇİMDEYİZ GİBİ ÇALIŞIYORUZ"

Seçim yok. Oy da yok. Sanki seçimdeyiz gibi çalışıyoruz. Bir önceki hafta Rize'ye gittim. Çay üreticiler ve taraflarla konuştum. Ordu'daydım. Fındık üreticilerini dertlerini dinledim. Fındık üreticisi düşünülmüyor. Biz alınterine değer veren partiyiz. Kimse kazanmasa üretici kazanmalı. Bizim mücadelemiz bunun üzerine kurulu. Özel bir fındık yasasının çıkması lazım.Defalarca bölgeye gittiler. Üreticinin sorunlarını çözmediler. Dört yıl verin Türkiye'yi uçuracağız. Avrupa'nın lideri yapacağız.

AHMET DAVUTOĞLU'NUN GÖREVDEN AYRILMASI

Davutoğlu niye gitti? Davutoğlu'nun gidiş şifrelerini bulduk. Birincisi, Davutoğlu 'Türkiye'ye şeffaflık, siyasi ahlak yasası getireceğiz' dedi. Yıllardır biz bunu savunuyoruz. Ama Saray'da oturan zat itiraz etti. Kamu ihale yasasını değiştireceğim dedi. Bu başlı başına sorgulanması gereken alan. İkincisi, 1 Kasım seçimlerinde sen misin başkanlık sistemini getirmeyen, var olan sistemi çalıştırmaya çalışan... Üçüncüsü düşünce özgürlüğü. Akademisyenlerin bildirisinden sonra düşünce özgürlüğünü söyledi. Abisi itiraz etti. Dördüncüsü, Davutoğlu hediyeleri devletin arşivine kaydettirdi. Ahlaki ve doğru bir tutumdur. Beşinci şifre örtülü ödenek. Davutoğlu örtülü ödeneğin başındaki kişiyi götürdü, kendi öğrencisini getirdi. Ve görevden alındı.

Haberin Devamı

SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI

Normalde bu tasarının görüşülmemesi gerekir. Ama Almanya'da siyasi partiler 'Bu hükümeti tanımıyoruz' diyor. Bu bile Türkiye'nin hangi noktaya geldiği konusunda dramatiktir.