Gazete Vatan Logo

Kılıçdaroğlu'na zırhlı araç tahsis edildi

Suikast ihbarı sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'na zırhlı araç tahsis edildi. Devlet Bahçeli ise bu sabah yaptığı açıklamada zırhlı araç istemediğini belirtmişti.

Kılıçdaroğlu'na zırhlı araç tahsis edildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na zırhlı araç tahsis edildiğini söyledi.

Suikast ihbarlarının ardından Başbakanlık tarafından da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na zırhlı araç tahsis edildi. Başbakanlık tarafından gönderilen araç Söğütözü'ndeki CHP Genel Merkezi'ne ulaştı. Mercedes marka zırhlı aracın 4,5 ton ağırlığında olduğu belirtilirken, aracın daha önce Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli tarafından kullanıldığı öğrenildi. Bu arada, Almanya'dan kiralanan aracın bir süre önce Başbakanlık tarafından alındığı belirtildi. Aracın ruhsat ve plaka işlemlerinin sürdüğü, bunların tamamlanmasının ardından da Kılıçdaroğlu'nun talimat vermesiyle hizmete gireceği bildirildi.

KORUMA SAYISI AYNI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin bugünkü grup toplantısına daha önce kullandığı kendi aracıyla geldi.

Siyasilere yönelik suikast iddiaları ve yaşanan gelişmeler nedeniyle Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz aylarda 13 olan koruma sayısı 21'e çıkarılmıştı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun koruma sayısında ise bir değişikliğe gidilmedi.

Haberin Devamı