Gazete Vatan Logo

Kılıçdaroğlu Haberal’ı kucaklayarak karşıladı

Ergenekon davasında 12 yıl 6 ay hapis cezası alan ve tahliye edilen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Kılıçdaroğlu Haberal’ı kucaklayarak karşıladı

CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, tahliyesinin ardından dün CHP Genel Merkezi’ne giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile biraraya geldi. Kılıçdaroğlu Haberal’ı kucaklayarak karşıladı ve “En son dört duvar arasında görüşmüştük” dedi.

Ergenekon davasında 12 yıl 6 ay hapis cezası alan ancak mahkemece tahliye edilen Haberal, dün Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret, Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’da İnal Batu’nun cenaze törenine katılması nedeniyle akşam gerçekleşti. Kılıçdaroğlu, bir saat görüştüğü Haberal’ı oldukça sıcak bir biçimde kucaklayarak karşıladı, “En son dört duvar arasında görüşmüştük. Şimdi farklı bir dünya burası” dedi.

Kılıçdaroğlu Haberal’ı kucaklayarak karşıladı

Yemin konusu yok...

Kılıçdaroğlu ve Haberal başbaşa görüşürken CHP liderinin kurmayları ziyarete eşlik etmedi. Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Haberal, milletvekili seçilmesi ve tahliyesinin ardından Kılıçdaroğlu’na nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyledi. Haberal, “Milletvekili adayı gösterildiğim zaman kendileri ile görüşememiştim. Bugün de genel merkezde kendisini ziyaret ettim. Hepsi o kadar” dedi.
Kılıçdaroğlu Haberal’ı kucaklayarak karşıladı

Haberal, bir gazetecinin, “Kılıçdaroğlu, size ne mesaj verdi?” sorusu üzerine, CHP liderini yıllardır tanıdığını belirterek, partinin bir milletvekili olarak kendisini samimi bir şekilde karşıladığını ve kucakladığını söyledi. Haberal, Kılıçdaroğlu’na teşekkür ettiğini belirterek ziyaret amaçlı orada bulunduğunu tekrarladı. Haberal, yemin edebilmesi için TBMM Genel Kurulu’nun olağanüstü toplantıya çağırılmaması kararının kendi isteğiyle olup olmadığı sorusuna ise “Bunlar şu anda ne benim ne de Sayın Genel Başkan’ın konusudur” karşılığını verdi.

Haberin Devamı