Gazete Vatan Logo

Kılıçdaroğlu bugün Köşk’te

Erdoğan’ın yemin törenine katılmayan Kılıçdaroğlu, Zafer Bayramı nedeniyle bugün Köşk’e gidecek.

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çankaya Köşkü’ne çıkmasının ardından, ilişkilerinin nasıl olacağı merakla beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün 30 Ağustos törenleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ndeki kabul törenine katılacak. Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde resepsiyona ise katılmayacak.

Erdoğan’ın önceki gün TBMM’deki yemin törenine, “Yalan yemine tanıklık etmem” diyerek katılmayan Kılıçdaroğlu, bugün 30 Ağustos nedeniyle düzenlenecek törenlerin bir kısmına katılacak.

İlk kez temas edecek

Kılıçdaroğlu, saat 08.45’te Anıtkabir’de düzenlenecek çelenk koyma törenine katıldıktan sonra Çankaya Köşkü’ne çıkarak Cumhurbaşkanlığı’ndaki kabul töreninde hazır bulunacak. Bu, Kılıçdaroğlu’nun ‘cumhurbaşkanı’ sıfatıyla Erdoğan ile kuracağı ilk temas olacak. Kılıçdaroğlu, bugün saat 11.00’de Atatürk Kültür Merkezi’ndeki törenlere katıldıktan sonra, Çankaya Belediyesi’nin düzenlediği Lozan Parkı’nın açılışına ve Yenimahalle Belediyesi’nin düzenlediği spor kompleksinin açılışına katılacak. Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde Çankaya Köşkü’nde yapılacak resepsiyona ise katılmayacak.

Haberin Devamı