Gazete Vatan Logo

KidzMondo Yaz Kampı

Çocuklarınız KidzMondo Yaz Kampı’nda eğlenerek yaşamı keşfetsin, öğrenerek meslekleri deneyimleesin.

Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan, mimarisiyle gerçek dünyanın küçültülmüş hali olan ve 40 farklı meslek ünitesinin yer aldığı 4000 m2 büyüklükteki KidzMondo’da çocuklar yaz tatili süresince hem eğlenecekler hem de hayal ettikleri mesleği keşfetme şansı bulacaklar.

Uzmanlık eğitimleriyle, meslekler belirleniyor

Davranış Bilimleri Enstitüsü tarafından özel eğitimlerle belirlenen 150 kişilik KidzMondo İstanbul ekibinin çocuklara eşlik edeceği yaz kampı kapsamında, profesyoneller tarafından hazırlanan üç uzmanlık alanı bulunuyor; Hayat Kurtaran Meslekler Eğitimi, Medya Eğitimi ve Sahne Sanatları Eğitimi.

*Hayat Kurtaran Meslekler Eğitimi

KidzMondo’da Hayat Kurtaran Meslekler Eğitimi’ne katılan kampçılar 5 gün boyunca 10 saatlik programda özel eğitim alacaklar. Kampçılar mesleki oyunlar oynayacak ve ilk yardımdan arama kurtarmaya, olay yeri incelemeden yangına müdahaleye kadar hazırlanan içerikleri öğrenecekler.

*Medya Eğitimi

Medya Eğitimi’ne katılan kampçılar, medya alanında profesyonellerle çalışacaklar. Eğitime katılan kampçılar, kitle iletişim araçları hakkında bilgiler edinirken aynı zamanda hızla gelişen teknolojiyi kullanarak insanlar arasındaki bilgi alışverişini sağlamanın önemini deneyimlemiş olacaklar. Bu program sonunda kritik yapabilme, yaratıcı ve bağımsız düşünebilme yetenekleri kazanan katılımcılar, aynı zamanda sanatsal bakış açılarını geliştirecekler.

Haberin Devamı

*Sahne Sanatları Eğitimi

Sahne Sanatları Eğitimi’ne katılan kampçılar, sahne ve gösteri sanatları konusunda yetkin profesyonellerle çalışacaklar. Estetik algılarını geliştirmekle birlikte kendi yaratıcılıklarını ve ifade güçlerini deneyimleyerek keşfetme olanağı bulacaklar. Oyunculuk, dans ve ritm eğitimiyle kişisel gelişimlerine katkıda bulunacaklar.

Takım Oyunları ve atölyeler ile sınırsız eğlence çocukları bekliyor!

KidzMondo Yaz Kampı süresince, uzmanlık eğitimi dışında kalan zamanlarda çocuklar yeni arkadaşlıklar kurup düzenlenen birbirinden eğlenceli aktivitelerde yer alabilecekler. Sabah sporu, tanışma oyunları, güven ve ekip çalışması oyunu, ikna ve iletişim oyunu, enerji oyunları, kayıp hazine oyunundan oluşan takım oyunlarının yanı sıra el beceri atölyesi, uçurtma atölyesi, şefler atölyesi, maske boyama atölyesinden oluşan çalışmalar sayesinde çocuklar hem yeni bilgiler öğrenecek hem de kendilerine güven duygusunu geliştirebilecekler.

Haberin Devamı

Yaz kampı Haziran’da başlıyor.

KidzMondo Yaz Kampı, 20 Haziran – 9 Eylül tarihleri arasında olacak.

Hangi yaş aralığı için uygun?

Haftanın beş günü 09:30-18:00 saatleri arasında düzenlenecek yaz kampları için önerilen yaş aralığı 5-11’dir. Katılımcıların okuma yazma bilmesi uzmanlık alanlarında kendilerine kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca çocuklar isterlerse kapanış saatine kadar parkta kalıp diğer aktivitelere de katılabilecekler.