Gazete Vatan Logo
Magazin Kibariye'ye ateş püskürdü: Acilen terk et...

Kibariye'ye ateş püskürdü: Acilen terk et...

Ayşe Özyılmazel, aldatma ve haciz haberlerinin ardından Ali Küçükbalçık ile boşanacakları konuşulan Kibariye'ye "Acilen terk et o kocayı" diye seslendi.

Kibariye'ye ateş püskürdü: Acilen terk et...

Son günlerde eşi Ali Küçükbalçık'ın ihanet ve haciz haberleriyle sarsılan şarkıcı Kibariye, 37 yaşındaki eşini affederek Bodrum'da tatile çıktı. Günaydın köşe yazarı Ayşe Özyılmazel ise Kibariye'ye kocasını terk etmesini önerdi.

"BU EVLİLİK BİTER DİYORDUM"

Günaydın yazarı Ayşe Özyılmazel de köşesinde Kibariye'nin durumunu kaleme aldığı yazısında şunları söyledi:

Ben bu evlilikte zor dururum artık" diyordu Kibariye... Bir baktık ki, "Kocam, 'Seni istemiyorum' derse ancak o zaman giderim" boyutuna gelmiş. Ne olmuştu? 37 yaşındaki kocası Ali Küçükbalçık, Kibariye'yi aldatmıştı. İhanet haberiyle yıkılan Kibariye, "Ben kocamı seviyorum ama bazı kadınlar kaşar peyniri gibi, onların önüne geçemezsin" açıklamasından sonra düşüneceğini, evliliğini devam ettirmesinin çok zor olduğunu söylemişti.

"ACİLEN TERK ET O KOCAYI"

Biz kadınların, aldatılınca önce ve yalnızca karşıdaki kadını suçlama halimiz ne kadar doğru bir alışkanlık, üzerinde düşünmek lazım. Yahu senin kocanın alnına silah mı dayadı o kadın? Senin kocanın aklı, fikri, kararı yok mu? Senin kocan, yoldan çıkmaya yatkın, nereye çekilirse oraya gidecek karakterde biri mi? Öyleyse acilen terk et o kocayı.

Haberin Devamı

"ALDATAN KOCAYI BAĞRINA BASARAK TATİLE GÖTÜRMÜŞ"

İhanette suçlu arayacaksak önce eşimize bakacağız. Kadınlar birbirleriyle yarışmaktan, kapışmaktan, savaşmaktan vazgeçmezlerse; sağlıklı, sahici ve dürüst ilişkiler kuramayacaklar. Şimdiyse aldatan kocasını bağrına basıp Bodrum'a tatile götürmüş Kibariye. Kocası onu istediği sürece onunla kalacağını ilan ede ede... Öz varlığını, ilişkideki saygınlığını hiçe saya saya... 'Sen bana ne yaparsan yap, gel kafama yap ama sen beni kovana kadar buradayım' mesajını vere vere... Bir de yaşam boyu onur ödülüyle taçlandırsaymış bari! Ee şimdi bu adam, nasıl gerçekten pişmanlık duysun?

İHANETİ AFFETMİŞTİ

58 yaşındaki Kibariye, eşinin borçları yüzünden Ataşehir'deki evine haciz gelmesinin ardından 39 yaşındaki eşi Ali Küçükbalçık'ın Lübnanlı Doha Elenouty ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Şarkıcı yaşadığı her şeyi sineye çekerek eşi ile Bodrum'a tatil yapmaya gitti.

Haberin Devamı