Gazete Vatan Logo

Keyf’e harcanan paranın yüzde 25’i geri dönecek

Back-Up hayatı kolaylaştıran servislerinin arasına KeyfePara’yı ekledi. Restoran harcamasının, tiyatro sinema bilet ücretinin yüzde 25’e yakın kısmı KeyfePara üyelerine anında geri dönecek

Cem Boyner Back-Up’ı kurduğunda temel sloganı “Kral ya da kraliçe olmayabilirsiniz ancak Back-Up ile kendinizi öyle hissedebilirsiniz” şeklindeydi. Trafikte kalanın pizza siparişi vermek için aradığı, gece aşeren eşine erik bulma telaşına düşenin yardım aldığına dair haberlerle tanıdık Back-Up’ı. Aslında tam olarak hayatı nasıl kolaylaştırdığı tam anlaşılamadı. Anlatması biraz zordu. Çilingir, araba çekicisi, asistanlık hizmetleri artık Back-Up için klasikleşti. 2012’de müşteri sadakat programları alanında dünyanın en büyüklerinden ABD’li Affinion’un hisselerinin büyük bölümünü aldığı Back-Up yeni servislerle büyüyor.

Özel terzi mantığı var

Back-Up Genel Müdürü Sitare Sezgin 2015 ciro büyüme hedeflerini yüzde 25 olarak gösterirken, buna kurumsal alandaki büyümenin ve henüz çok yeni olan Keyfe Para uygulamasının büyük katkı sağlayacağını söyledi. Kurumlara özel terzi mantığı ile hizmet vermeye başladıklarını belirten Sezgin “Şirketlerde çalışan mutluluğu veya bağlılığını artırmaya destek olmak için kurumların çalışan profil ve ihtiyaçlarına uygun şekilde özel terzi dikim programlar hazırlıyoruz. Araştırmalar gösteriyor ki şirketlerince değer gördüklerine inanan çalışanlar daha mutlu ve bağlı oluyor ve bu kişilerin verimlilikleri de yükseliyor. Günümüzde, özellikle beyaz yakalı çalışanlar, çalıştıkları kurumların kendilerine sunduğu yan haklara ek olarak, günlük yaşantılarına dokunan ek ürünler de talep ediyor. Sağlık sigortası, yemek çeki gibi ürünler artık hemen hemen standart hale geldi ve cazibesini kaybetti. Çalışanlarını dinleyen, anlayan firmalar onlara özel sunduğumuz programlarla hem çalışanlarının iş ve yaşam dengelerini korumalarına destek oluyor hem de onlara, değerli olduklarını hissettiriyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

En yenisi KeyfePara

Sitare Sezgin, son dönemdeki yeni ürünleri olan Keyfe Para’nın da çok tutacağına inandıklarını söyledi. Keyfe Para, adından da anlaşılacağı gibi restoran harcamaları, sinema, tiyatro ya da konser organizasyonlarında çok özel avantajlar sunan bir kart. Üye restoranlarda gelen hesabın yüzde 25’e varan kısmını Keyfe Para sayesinde geri alabiliyorsunuz. Konser ve tiyatro harcamalarının yüzde 25’e varan kısmı da hesaba geri yatıyor. Uygulama çok yeni olmasına rağmen bu servise dahil olan restoran sayısı hızla artıyor. Hizmetin tüm eğlence sektörünü kapsayacak şekilde genişletilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

Sadakat programı yaratıyor

SİTARE Sezgin, şirketlerin müşterileri için katma değerli hizmetler sunmalarına destek verdiklerini anlattı.?Sezgin, “Sadakat programlarına entegre olunduğu gibi kurumların istek ve beklentileri paralelinde, şirketler için sıfırdan bir sadakat programı da yaratıyoruz” dedi.

Sezgin, bu alanda telekom, finansal hizmetler, perakende, hızlı tüketim sektörlerinde kurumsal müşterilere hizmet verdiklerini ve kurumsal tarafta üye sayılarının 100 bine ulaştığını dile getirdi.

Kayınvalidenin hediyesini asla unutmayan sistem!

Back-Up 2003 yılında Boyner Holding tarafından kuruldu. Türkiye çapında 2000’e yakın tedarikçisiyle 7 gün 24 saat hizmet veren Back-Up; havaalanlarında VIP hizmetlerden konserlere bilet organizasyonuna; check-up tarihlerinin hatırlatılmasından çilingir/araba çekme/ambulans hizmetlerine kadar her konuda üyelerinin hayatını kolaylaştırıyor. Örneğin bir üye kayınvalidesinin doğum gününün mutlaka kendisine hatırlatılmasını hatta bir hediye alınarak kendisine gönderilmesini talep edebiliyor. Back-Up’ın Life, Life +, VIP, VIP +, VIP Travellers olarak 5 hizmet paketi bulunuyor. Paketlerin hepsinde bütün hizmetler yer alıyor. Paketlerin birbirinden farkı, sene içinde hizmetleri alabilme sayıları. En geniş kapsamlısı VIP Travellers. Bu paketle seyahat alanında farklılaşan hizmetler sunuluyor. Sitare Sezgin, tanışma paketi olarak kabul edilebilecek Smart üyeliği çıkarttıklarını yıllık üyelik ücretinin 297 TL olduğunu, bu uygulamanın büyümelerine katkı sağlayacağını söyledi.

Haberin Devamı