Gazete Vatan Logo

Kesin ölüm nedeni belirlendi

Oyuncu Burçin Bildik eşinin ölümüyle ilgili basın mensuplarına gözyaşları içinde bilgi verdi. Kısa bir süre önce reklam filmiyle büyük bir şöhret yakalayar oyuncunun çevresine, "ilk kez 5 yıldızlı otele tatile gitmiştik" dediği öğrenildi. Bildik'in eşinin yüzüklerini boynuna taktığı görüldü...

BODRUM’da pazartesi günü girdiği denizde, su üzerinde hareketsiz yattığı görülünce müdahale edilen ve 4 kez duran kalbi çalıştırıldıktan sonra kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini yitiren reklam yıldızı Burçin Bildik’in eşi Zeynep Elçin Bildik’in beyin kanaması sonucu öldüğü belirlendi.

Tatil için geldiği Bodrum Torrba’da eşi Burçin Bildik (42) ve arkadaşlarıyla denize girerken bir anda suyun üzerinde hareketsiz durduğu görülen Zeynep Elçin Bildik (31) hemen kıyıya çıkarıldı ve sağlık ekipleri müdahale etti. Hastanaye götürülürken 4 kez duran kalbi çalıştırılan genç kadın dün saat 15.45 sıralarında yaşamını yitirdi.
İzmir Adli Tıp Kurumu’na getirilen Burçin Bildik’e bu sabah yapılan otopside, beyin anevrizması geçirdiği ve beyin kanaması sonucu öldüğü belirlendi.



’IŞIĞIM SÖNDÜ’

İki yıllık eşinin cenazesini almak için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gelen reklam yıldızı Burçin Bildik büyük üzüntü yaşadı. Burçin Bildik, yarın (cuma) İstanbul’da eşinin çok sevdiği Şakirin Camii’nde öğle vakti cenaze namazı kılınacağını, aynı gün ikindi namazının ardından da Lüleburgaz’da toprağa vereceklerini söyledi. Burçin Bildik duygularını şöyle dile getirdi:

"Bodrum’daki raporun aynısı. Beyin kanaması sonucu vefat etti. Işığım söndü. Işığımı kaybettim. Ölümü çok ani oldu. Sürprizi çok severdi yine sürpriz yaptı. 14 Şubat’da sevgililer gününde İzmir’de tanışmıştık. Yine onu İzmir’den alıp götürüyorum. Hepimizin başına gelebilecek bir olay. Stresten de kaynaklanan bir şey olabilir. Ebru Gündeş de aynı olayı yaşadı ama o kurtuldu. Benim eşimde çok kanama olduğu için kurtarılamadı." dedi.

Zeynep Elçin Bildik’in kızkardeşi Semra Elif de kardeşinin tabutunu alırken gözyaşı döktü. Burçin Bildik, baldızını teselli etmeye çalıştı.

İLK KEZ PARA KAZANDIM, İLK KEZ TATİLE ÇIKMIŞTIK

Bodrum tatili sırasında, ani beyin kanaması nedeniyle eşi Zeynep Elçin Bildik’i kaybeden oyuncu Burçin Bildik’in insanın içini acıtan bir dramı daha yaşadığı ortaya çıktı.

Bugüne kadar çeşitli tiyatro oyunlarında rol alıp, barlarda şarkı söyleyen ancak şöhreti bilinmeyen numaralar operatörünün reklamına çıkınca yakalayan Bildik’in 2 yıl önce evlendiği eşi Zeynep’le ilk kez 5 yıldızlı bir tatile çıktığı öğrenildi.

Bildik’in yakınlarına, ‘’Yıllardan beri çalışırım, hep kıt kanaat geçindim.. Bu sene ilk kez elime güzel bir para geçti.. Telefon operatörü reklamı hayatımın akışını değiştirdi. Eşime dedim ki; ‘Bu sene şöyle güzel bir yere gidip, 5 yıldızlı bir otelde tatil yapalım.. Gönlümüzce eğlenelim. Nasıl olsa artık paramız da var..’ Bu nedenle Bodrum’u tercih ettik. Nereden bilebilirdim ki böyle güzel başlayan bir tatilin sonu kötü bitecek.. Kazandığım para mutluluk değil, acı getirdi’’ dediği öğrenildi..

Haberin Devamı