Gazete Vatan Logo

Keşan müftüsü Twitter'ı salladı

"Noel Baba düzgün biri olsaydı bacadan girmezdi" diyen Keşan Müftüsü Twitter'da tozu dumana kattı

Keşan müftüsü Twitter'ı salladı

Günün en dikkat çeken açıklamalarından biri de Keşan Müftüsü Süleyman Yeniçeri'den geldi. Yaklaşan yılbaşı öncesi Noel Baba'yla ilgili ilginç açıklamalar yapan Keşan müftüsünün sözleri Twitter'da günün geyiği oldu.

DOĞRU DÜRÜST BİRİ OLSA BACADAN GİRERDİ!

Yeniçeri'nin Twitter'ı sallayan açıklamalarında Noel Baba için duyulmamış bir kritik yaptı ve "Kuran-ı Kerim'de; 'Evlere kapıdan girin' diyor. Neden bacadan giriyor ki?" diye sordu. Keşan müftüsü Twitterı salladı

"Noel Baba yaşamış mı, yaşamamış mı belli değil. Bir yer söyleniyor ve orada yaşadığı ifade ediliyor. Ama Hıristiyan aleminin çıkardığı bir şahsiyettir. Noel Baba baca ve pencereden giriyor. Ama doğru dürüst birisi olsa kapıdan girerdi. Biz de kapıdan giriliyor. Kuran-ı Kerim'de; 'Evlere kapıdan girin' diyor. Neden bacadan giriyor ki?"


Keşan Müftüsü'nün Noel Baba'yı hedef alan sözleri Twitter'da günün en esprili yorumlarına konu olurken etiket gün boyu TT listesinde kaldı.

İŞTE KEŞAN MÜFTÜSÜ'NE TWITTER'DAN GELEN YORUMLAR:

Rasim Ozan çıkıp Noel Baba'ya "Şerefsizsin işte abicim, ŞE-REF-SİZ-SİN" demeden bu tartışma bitmez. Bitemez.

Keşanlı müftünün "Noel baba yok" açıklamasından sonra, zemzem suyunun içinde kafa yapıcı gizli bir madde olduğuna inancım daha da arttı.

Baransu'nun elindeki Noel Baba ile ilgili tüm evrakları bir bavul ile Keşan Müftüsüne testlim ettiği açıklandı. Nagehan ve ROK tetikte :)

Aldım noel baba'yı karşıma "Oğlum, eve bacadan girilir mi, yeri geliyor donla geziyoruz. Anamız var bacımız var" dedim. Utandı, ağladı.

ulan memleketce neye destek verecegimizi karistirir olduk. depremzedeye, gazetecilere, yazarlara, azinliklara, noel baba'ya, kitaplara...

"Noel baba adam değil." -Keşan müftüsü "Eşcinseller terörist." -İçişleri bakanı "İzmir gavur." -Başbakan "Noluyo lan?" -Ben

Günün Sözü Keşan Müftüsünden: Noel Baba dürüst adam olsaydı bacadan değil kapıdan girerdi. İçeride yakalarsak katli vacipmi sayın müftüm :)

Noel Baba adam değilsin.

e ama şimdi "noel baba türk" diye iddia edenler türklüğe hakaret davası filan açmasın müftüceğize? :P

Noel Baba artık baca kalmadı ona göre ADAM gibi kapıdan gel :)))

bence "noel baba dürüst olsa kapıdan girerdi" lafından ziyade "kuranda evlere kapıdan girin yazıyor, o neden bacadan giriyor ki" daha bomba.

Noel Baba düzgün olsaydı kırmızı giymezdi bir kere. 'HOHOHO' da edep yoksunu bir gülümseme ayrıca. Getirdiği oyuncaklaa da hep Çin malı :/

Noel baba adam olsaydı bacadn değil kapıdn girerdi diyn müftünn beynin içindn bildiriyrm -Abi buralar bomboş istedğnz gibi at koşturabilrsnz

Sanırsın Keşan Müftüsü 'Hristiyanlara ölüm' dedi. Noel Baba'nın onurunu kurtarmak 140 karakter, Hz Muhammed'e saldırmak paha biçilemez

Keşan Müftüsü'nün Noel Baba şaşkınlığı sonsuz. "Kuran-ı Kerim'de; 'Evlere kapıdan girin' diyor. Neden bacadan giriyor ki?"

pişt, noel baba hayaliymiş, öyle biri yokmuş ve iyi biri değilmiş:)

"Noel baba adam olsaydı, bacadan değil kapıdan girerdi" buyuran Keşan Müftüsü filankes için Nihat DOĞAN'dan gelsin: "ALİM buysa kral benim".

Keşan Müftüsü Süleyman Yeniçeri "Noel Baba adam olsaydı bacadan değil kapıdan girerdi" ... İdris'in kafasından bu da...

noel baba düzgün kişilik olsaydı bacadan girmezdi delikanlı gibi kapıdan girerdi hediyeleride sapık gibi gece koyup gitmezdi

Kesan Muftusu : Noel Baba duzgun bir sahsiyet olsaydi bacadan degil kapidan gelirdi.neyin kafasini yasiyorsunuz siz? Soyleyin bizde icelim:)

Müftünün açıklamasından sonra,yılbaşı kutlamasına Noel Baba önlemi olarak salonun ışığını açık bırakıp gidiyorum,olur ya kapı pencere dalar!

noel baba'nın bacadan girme sorunsalı yanında,noel dışında yılın geri kalanında ne yaptığını da bilmek hakkımız,müftü haklı hanımlar beyler!

ne biçim adammış bu noel baba ya , kapıdan kovsan bacadan giriyormuş ayıp ya :)

BANU GÜVEN: ilk linkleyen ben degilimdir eminim! 'Noel Baba düzgün olsaydı...'

BERNA LAÇİN: Bacaya not yazacam:Sevgili Noel baba,adam gibi kapidan gel,bak dedikodu oluyo

EROL KÖSE: NOEL BABA ADAM OLSA BACADAN DEĞİL KAPIDAN GİRERDİ.. NE O ,İS PAS İÇİNDE HEDİYE Mİ OLUR...GEYİK DESEN KİREMİTLERİ KIRAR .AYIP YAHU...

Haberin Devamı