Gazete Vatan Logo

Kertenkele dizisinde ayrılık!

Atv ekranında yayınlanan sevilen dizi Kertenkele ekrana gelen 71. bölüm ile sezon finali yaptı! Cumartesi akşamları ekrana gelen Kertenkele dizisinde sezon finali ile beraber şoke eden bir ayrılık yaşandı! Kertenkele dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Kertenkele dizisinde ayrılık!

Erdinç Gülener, 2 sezondur rol aldığı Kertenkele dizisine dün akşam yayınlanan sezon finaliyle veda etti.

Kertenkele dizisinde 2 sezondur Komiser Ünsal karakterine hayat veren Gülener, bu rolü 71 bölüm boyunca büyük keyif alarak canlandırdığını ifade etti. Aynı zamanda İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısı olan usta oyuncu Erdinç Gülener, daha önce Canan, Kurtlar Vadisi Pusu, Ben Onu Çok Sevdim dizileriyle, Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku, Bizim Hikaye, Darbe sinema filmleriyle izleyicileriyle buluşmuştu.

Yeni dizi ve sinema filmleri için projeleri değerlendiren Erdinç Gülener, yapacağı kısa tatilin ardından yakında yeniden ekranlara döneceğinin de müjdesini verdi.

ERDİNÇ GÜLENER KİMDİR?

Erdinç Gülener (d. 26 Ocak 1971, İzmit), Türk tiyatro, sinema ,dizi oyuncusu ve dublaj sanatçısıdır. 26.01.1971 yılında İzmit’te dünyaya gelen Erdinç Gülener ilk orta ve lise eğitimini İzmit’te tamamladı. 1993 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk ana sanat dalını kazanıp 1997 yılında bu okuldan mezun oldu. Aynı yıl Devlet Tiyatrolarının açtığı sınavı kazandı ve Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda oyuncu olarak göreve başladı. 8 yıl sonra Ankara Devlet Tiyatrosu’na atandı.2014 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görevine devam etmektedir.
Gülener, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitmenliği yaptı..
Oyunculuk kariyeri
Tiyatro
Kerbela
İhanet
Yıldız Yargılanmsı
Elele
Antigone
Kamyon
Hasan Sabbah
Bahar Noktası
Fehim Paşa Konağı
Hayvan Çiftliği
Gol Kralı Sait Hop Sait
Eşeğin Gölgesi
Küçük Korku Dükkanı
Muhteşem Gatsby
Dizi
Yeni Evli (2007) Payidar
Canan (2010-2011) Selim
Ben Onu Çok Sevdim (2013-2014) Ferit Alnar
Kurtlar Vadisi Pusu 8. Sezon (2013-2014) Müfettiş Kane
Kertenkele (2014) Komiser Ünsal
Film
Ustalar Alimler Ve Sultanlar (2010) Osman Gazi
Bu İşte Bir Yalnızlık var (2013) Kenan
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014) poyraz

Haberin Devamı