Gazete Vatan Logo
Magazin Kertenkele 35.bölüm fragmanında şok gelişme-izle

Kertenkele 35.bölüm fragmanında şok gelişme-izle

ATV'nin sevilen ve her bölümü merakla beklenen Kertenkele yeni bölümüyle izleyiciyi yine ekranlara kilitleyecek. İmkansız bir aşkın acayip hikayesi olana Kertenkele 35.bölümde heyecan hız kesmeden devam ediyor. Kertenkele 35.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Kertenkele 35.bölüm fragmanında şok gelişme-izle

Kertenkele 35.bölümde neler olacak?

ATV'nin sevilen ve her bölümü merakla beklenen Kertenkele yeni bölümüyle izleyiciyi yine ekranlara kilitleyecek. Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi Kertenkele yeni bölüm fragmanı izlenme rekorları kırdı.

KERTENKELE 35.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kertenkele yeni bölümüyle 12 Eylül Cumartesi ATV'de!

Kertenkele Son Bölümünde Neler Oldu ?

Sokrat'ın Zehra ve Betül'ü kaçırdığını öğrenen Kertenkele, hapishanede çaresizlik içindedir. Hayatta en değer verdiği iki insanı kaybetmenin eşiğindedir. Kendisine yakın olmak dışında hiçbir suçu olmayan Zehra ve Betül, Sokrat'ın elinde kurtarılmayı beklemektedir. Zehra ile tam yakınlaşmış, aşklarını yaşamaya başlamışken; Betül'le tam abi-kardeş olmuşken şimdi ikisini de kaybetmeye çok yakındır. Kertenkele adına yakışacak bir şekilde, tüm gücünü kullanarak, elinden ne geliyorsa yaparak Zehra'yı da Betül'ü de kurtarmaya kararlıdır. Bunun için önce hapishaneden kaçmalıdır.

Haberin Devamı

Kertenkele'nin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Yapımcılığını Yapım Atölyesi'nin yaptığı, yönetmenliğini Cem Tabak'ın üstlendiği başrolleri Timur Acar, Sera Tokdemir, Eda Özerkan, Erdinç Gülener, Dilşad Şimşek, Serkan Kuru ve Can Güreler gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Ececan Gümeci dahil Oldu. Gümeci, dizide felsefe öğretmeni Müjgan hocayı canlandıracak.

Dizide Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni 'Kertenkele' lakaplı Ahmet karakterini oynayan usta oyuncu Timur Acar ile aşk yaşayacak olan Ececan Gümeci (Müjgan) bakalım ilerleyen bölümlerde ünlü oyuncuyu rol gereği nikah masasına oturtabilecek mi?