Gazete Vatan Logo
Magazin Kerimcan'ın darp raporu alırken çekilen fotoğrafı!

Kerimcan'ın darp raporu alırken çekilen fotoğrafı!

Samsun'da sahne alırken saldırıya uğrayan Kerimcan Durmaz'ın, darp raporu alırken çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Kerimcan'ın darp raporu alırken çekilen fotoğrafı!

Samsun'da bir alışveriş merkezinin içinde bulunan eğlence mekanında sahneye çıkan Kerimcan Durmaz, dj kabinine şişe atılmasının ardından sahneden kaçarken darp edilerek yaralanmıştı.

DARP RAPORU ALIRKEN FOTOĞRAFI ÇIKTI

Şarkıcı Onur Akay, Twitter hesabı üzerinden sosyal medya fenomeninin darp raporu alırken çekilen fotoğrafını yayımladı.

"BİLEĞİM BURKULDU" DEMİŞTİ

Kerimcan Durmaz, olayın ardından bir magazin programına canlı telefon bağlantısıyla katılmış, olayın abartıldığını sadece bileğinin burkulduğunu söylemişti.

20 KİŞİDEN DAYAK YEDİ

Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar'da olayın perde arkası şöyle anlatılmıştı: Olaylı gece sosyal medya fenomeninin sahne aldığı yerde en ön sırada masa ayırtan dört kişinin mekandan ayrılma kararı almasıyla başlıyor. Gençlerden biri giderken Kerimcan Durmaz'ın DJ masasına şişe fırlatıyor ve Kerimcan Durmaz panikle sokağa kaçıyor. Sokakta ise onu kırık şişe camları, palalarla bekleyen 15-17 yaş arasındaki gençlerle karşılaşıyor. Kerimcan Durmaz sokakta 20 kişinin arasında kalıp dayak yiyor ve kanlar içinde kalıyor. Durmaz'ın yakın bir arkadaşı duyduğu çığlıklar üzerine sokağa çıkıyor ve Kerimcan Durmaz'ı baygın bir halde buluyor. O sırada Kerimcan'ın arkadaşı ve asistanı da darbe alıyor. Asistanın kolu kırık. Olay yerine ambulans ve polisler gelene kadar saldırganlar kaçıyor.

Haberin Devamı

SAVUNMALARI PES DEDİRTMİŞTİ

Öte yandan Kerimcan Durmaz'a saldırdıkları iddia edilen 4 şüpheli bugün polise giderek teslim oldu. Polis Merkezi'nden çıkarılarak adli tabibe götürülen şüpheliler, "Tek gözlü canavarlar bilsin, bu gençlik herşeyi biliyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bahçeli'ye sesleniyoruz. RTÜK bunları kaldırsın. Gençliğimizi i... yaptılar. Bunu herkes bilsin" dedi.