Gazete Vatan Logo
Magazin Kerimcan Durmaz üç gün hastanede yattı!

Kerimcan Durmaz üç gün hastanede yattı!

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kerimcan Durmaz, yüksek ateşten üç gündür hastanede yattığını belirterek "Bugün taburcu oldum, daha iyiyim" dedi.

Kerimcan Durmaz üç gün hastanede yattı!

Geride bıraktığımız gün sosyal medya hesabından bazı sahnelerini iptal ettiğini duyuran Kerimcan Durmaz'ın üç gündür hastanede yattığı ortaya çıktı.

APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

Renkli kişiliği ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kısa sürede fenomen olan Kerimcan Durmaz, yoğun temposu sırasında üşütünce apar topar hastaneye kaldırıldı.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Bazı sahnelerini iptal ettiğini duyurduktan sonra meraklı takipçilerinden yoğun olarak mesajlar alan Kerimcan Durmaz yüksek ateşle birlikte yatırıldığı hastaneden taburcu olduktan sonra instahikaye kısmından yaşadıklarıyla ilgili bilgi verdi.

İşte Kerimcan Durmaz'ın açıklaması;

"Herkese merhabalar, o kadar çok geçmiş olsun mesajı aldım ki, çok teşekkür ederim. 3 gün önce 41 derece ateşle hastaneye kaldırıldım. Bugün taburcu oldum, daha iyiyim. Ama evde istirahat etmem gerekiyor. Çok fazla merak ettiğiniz için bilgi vermek istedim. Birkaç güne toparlanacağım. Hepinizi seviyorum."