Gazete Vatan Logo
Magazin Kerimcan Durmaz çok kızacak: Kim o, tanımıyorum!

Kerimcan Durmaz çok kızacak: Kim o, tanımıyorum!

Ünlü müzisyen Metin Özülkü, Kerimcan Durmaz'ı kızdıracak açıklamalarda bulundu. Özülkü; '"Kerimcan Durmaz kim? Tanımıyorum. Ne yapıyor bilmiyorum.' dedi.

Kerimcan Durmaz çok kızacak: Kim o, tanımıyorum!

Ankamall AVM, 90'lar konserlerinde bu hafta Eda-Metin Özülkü çiftini konuk etti. Romantik şarkıların sevilen isimleri Eda-Metin Özülkü şarkılarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gün yaşattı.

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte iki ünlü sanatçıya ilgi büyüktü. Şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan seslendiren ikili, 1.5 saat sahnede kaldı. Konser sonunda Ankamall AVM Müdürü Tahir Yılmaz, çifte teşekkür çiçeği takdim etti.

METİN ÖZÜLKÜ'DEN MUAZZEZ ABACI'YA DESTEK

İki ünlü sanatçı, hayranlarından gelen soruları da yanıtladı. Bir hayranı, Metin Özülkü'ye "Yapımcısı, 'Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz'ın çıktığı mekanda konser veremez' diyerek konserini iptal etti. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz" diye sordu. Metin Özkülkü, "Kerimcan Durmaz kim? Tanımıyorum. Ne yapıyor bilmiyorum ama Muazzez Abacı çıkmak istemiyorsa bir bildiği vardır" yanıtını verdi.

"GÜNÜMÜZ MÜZİĞİ BİZE HİTAP ETMİYOR"

Günümüz popüler müziğinin kendisine hitap etmediğini belirten Metin Özülkü, "Son dönemde dünyanın geldiği sosyal nokta neyse müzik de aynı paralelde devam ediyor. 80'li, 90'lı yıllara göre duygular eksik. Romantizmin azaldığını görüyorum. 'Beğenmiyorum' diyemem, bugünün içine doğanlar için keyiflidir ama bize hitap etmiyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YENİ ALBÜM GELİYOR

Yeni albüm çalışmasından da bahseden Metin Özülkü, "30 yaş üzerine hitap eden, iddiasız şarkılardan oluşan bir albüm projemiz var. Kapakta '30 yaş altı dinlemesin' diye not düşeceğim" şeklinde konuştu.