Gazete Vatan Logo
Magazin Keremcem'in dizi seti basıldı

Keremcem'in dizi seti basıldı

ATV'de yayınlanan ‘İki Yabancı' dizisinin çekimleri sürerken, bir grup genç tarafından basıldı. YENİ


NEVŞEHİR'in Ürgüp İlçesi Mustafapaşa Beldesi'nde başrolünü Keremcem'in oynadığı ATV'de yayınlanan ‘İki Yabancı' dizisinin çekimleri sürerken, görevlilerin ‘yavaş geçin' uyarısı üzerine bir grup genç tarafından basıldı. Sette görevli 6 kişi dövülürken, kaçan saldırganlardan 13'ü gözaltına alındı.

Büyük bölümü Mustafapaşa Beldesi'nde bazı bölümleri Karain Köyü'nde süren ‘İki Yabancı' dizisinin setinin yanından dün öğle saatlerinde birkaç motosikletli genç hızla geçti. ‘Avrupa Film Yapım' tarafından çekilen dizinin set görevlileri motosikletlileri yavaş geçmeleri konusunda uyarınca aralarında tartışma çıktı. Tartışma, kavgaya dönüşmeden önlendi.

Ancak, akşam saatlerinde arkadaşlarını yanlarına alan motosikletliler ve arkadaşlarından oluşan yaklaşık 30 kişilik grup, ellerinde sopa, kazma ve küreklerle beldeye 20 kilometre uzaklıktaki Karain Köyü'ne giderek çekimlerin yapıldığı seti basıp, görevlilere saldırdı. Saldırganlar set şefi Erkan Sımsıkı ve görüntü yönetmeni Barış Işık'ı yumruk ve tekmelerle yaraladı. Set görevlilerinden Mustafa Ekici'nin ise kolu kırıldı, 3 arkadaşı da hafif yaralandı. Ürgüp Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 6 yaralıdan durumları hafif olan 3'ü ayakta tedavi edilirken, diğerleri ilk müdahale ardından Nevşehir Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Kolu kırılan Mustafa Ekici de, gençleri yavaş gitmeleri için uyardıktan sonra tartışma çıktığını söyledi.

Jandarma, setteki kamera, ışık sistemleri ve diğer malzemeleri de kırarak, kaçan saldırganların bulunması için harekete geçti. Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, Mustafapaşa Beldesi'ndeki dizi setinde meydana gelen olaydan üzgün olduğunu, saldırganlardan 13'ünün gözaltına alındığını, bazılarının alkollü olduğunun belirlendiğini söyledi.

Mustafapaşa Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Özer de, olaydan büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Haberin Devamı