Gazete Vatan Logo

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı?

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya reklam çekimlerinde rol arkadaşlığından ayrıldı. Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya kot reklamında yollarını ayırdı. Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya'nın rol arkadaşlığını bitirmesi ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya ayrıldı mı?

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya aynı reklam yüzü olmaktan vazgeçti. Marka yüzü oldukları reklamdan Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya'dan ayrıldı. Kerem Bürsin'in yerine kim Serenay Sarıkaya ile rol alacak? Bütün ayrıntılar haberimizde...

Kerem Bürsin gitti İlker Kaleli geldi!

Marka yüzü oldukları kot firması ünlü çiftin ilişkileriyle ilgili haberlerin markanın önüne geçtiğini düşünüp Kerem Bürsin’le yollarını ayırarak İlker Kaleli ile anlaştı.

Tam da böyle işte. Kerem Bürsin gitti, İlker Kaleli geldi. Serenay Sarıkaya’nın yanında artık Kerem Bürsin’i değil İlker Kaleli’yi göreceğiz. Ama sadece Mavi Jeans reklamlarında. Çünkü firma, Kerem ve Serenay’ın sevgili durumlarından çok sıkılmış ve ürünün önüne geçtiğini düşünüp ikilinin yollarını ayırmış.

Panik yapmayın. Sadece reklamlarda ayrıldı sevgililer, normal hayatta hâlâ birlikteler. Kerem’in sadece Serenay’la olan reklam anlaşması bitmiş durumda. Kerem Bürsin’in yerine de İlker Kaleli yani ‘Poyraz Karayel’ seçilmiş.

Firma eminim ki bir araştırma yapıp İlker Kaleli’yi seçmiştir. Çünkü doğru bir seçim mi ilk duyduğumda kestiremedim. Ama şaşırtıcı bir seçim olduğu kesin. Bu arada Serenay’ın boyu İlker Kaleli’den uzun kalacak. Ona da bir çözüm bulunacak mı yoksa olduğu gibi mi yansıtılacak merakla bekliyorum.

Haberin Devamı

Kerem Bürsin kimdir?

Kerem Bürsin (d. 4 Haziran 1987, İstanbul), Türk oyuncu
Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.
Bürsin Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.
Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.
Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi.9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol almıştır.Ayrıca Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü oldu.Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde #1jean1tişört etiketi ile rol aldılar.İkili reklamda Maroon5'in This Love şarkısını seslendirdi. 2016 da Serenay Sarıkaya ile birlikte Mavi markasının ikinci reklam filminde #yaşasınmavi etiketi ile rol aldılar .
Filmografi
Film
2014 Unutursam Fısılda Erhan Sinema Filmi
2013 Palace of the Damned Adam TV Filmi
2010 Sharktopus Andy Flynn
Wendigo Andy Bağımsız film
2007 Strawberry Melancholy Travis
2006 Thursday Grauss
Televizyon
2013-2014 Güneşi Beklerken Kerem Sayer/Güneş Sayer 54 bölüm(Başrol)
2014 Ulan İstanbul Yiğit Kılıç 1 bölüm (Konuk Oyuncu)
2014-2015 Şeref Meselesi 26 bölüm (Başrol)
Kısa Film
2008 Killian Lennox
2007 The Architect Craig Belmont
2006 Rozar Man Macalester

Haberin Devamı