Gazete Vatan Logo

Kerem Bürsin hangi dizide oynayacak?

Kerem Bürsin hangi dizide oynayacak?

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin Şeref Meselesi'nden sonra hiçbir dizi teklifini kabul etmemişti. Kerem Bürsin Kanal D yeni sezon tanıtımında yer alarak, yeni sezonda yeni dizide rol alacağının sinyalini verdi. Peki Kerem Bürsin'in yeni dizisi ne olacak? Kerem Bürsin hangi dizide oynayacak? Kanal D yeni sezon tanıtım filmi sürprizlere sahne oldu. Sevilen oyuncu Kerem Bürsin'in yeni sezon tanıtımında rol alması Kerem Bürsin yeni dizide rol alacak iddialarını da beraberinde getirdi.

Güneşi Beklerken dizisindeki Kerem rolü ile büyük çıkış yakalayan, ardından Şeref Meselesi'nde rol alarak oyunculuğunu da ispatlayan Kerem Bürsin, Çağan Irmak'ın yönettiği Unutursam Fısılda sinema filminde de yer alarak oyunculuk kariyerine bir de sinema filmi sığdırdı.

Kerem Bürsin yeni sezonda hangi dizide rol alacak? sorusu ise Kanal D yönetimi tarafından henüz cevaplanmadı. Yeni sezonda sevenlerinin Kerem Bürsin'i Kanal D'de izleyeceği kesin olsa da, hangi dizide rol alacağı henüz netlik kazanmadı.

Öte yandan, yeni sezon tanıtımında bir sürpriz isim daha vardı. Ünlü oyuncu Hande Ataizi de yeni sezon tanıtımında izleyenlerin karşısına çıktı. Hande Ataizi'nin evlilik programı yapacağı iddiaları güçlendi.

Haberin Devamı