Gazete Vatan Logo

Kepez’de Amir Ateş konseri

Antalya'da Kepez Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Türk Musikisi'nin ünlü bestekarı Amir Ateş konseri gerçekleştirildi.

Kepez’de Amir Ateş konseri

Kepez Belediyesi Ramazan etkinlikleri, Kepez spor Tesisleri’nde devam ediyor. Başkan Tütüncü, evleri ziyaret ederek 66 mahallede gerçekleştirilen iftar yemeklerine konuk olurken, Kepez Ramazan etkinlikleri sahnesi de özel konuklarını ağırlıyor.

Ünlü sanatçılar ve hemşehri geceleri gibi programların yer aldığı etkinlik takvimi ünlü bestekar ve sanatçı Amir Ateş’i konuk etti. 'Bir kızıl goncaya benzer dudağın', 'Ben seni unutmak için sevmedim', 'Seni ben unutmak istemedim ki' gibi onlarca esere notalarıyla hayat veren ünlü bestekar ve mevlithan Amir Ateş'e, Sadabad Sazendeleri ve Tahir Çetin de enstrümanlarıyla eşlik etti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konseri Başkan Tütüncü ve meclis üyeleri de ön sıralardan takip etti. Kendisine büyük hayranlığı olduğunu ifade eden Tütüncü, sahnede usta bestekara vefa örneği gösterdi. Kepez'de yapılan bir yapıya kendisinin adını vererek ölümsüzleştireceklerini dile getiren Tütüncü, konser sonunda Ateş’e çiçek takdim etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye özel teşekkürlerini ileten Ateş, en sevilen bestelerini kendi sesiyle Kepezlilere seslendirdi. Yoğun ilgi gören konserde vatandaşlar da cep telefonlarıyla büyük ustanın performansını kayda aldı.

Haberin Devamı

Binlerce vatandaşa Ramazan sevincini her yılki coşkuyla yaşatan Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, Ateş'in unutulmaz şarkıları ile unutulmaz bir akşama ev sahipliği yaptı. Etkinlikler her gün farklı konuklarla bayrama kadar devam edecek.