Gazete Vatan Logo
Magazin Kendini savundu: Büyük yüreği olan bir kadınım!

Kendini savundu: Büyük yüreği olan bir kadınım!

Nur Yerlitaş, canlı yayında şehitlerle ilgili kullandığı skandal ifadeler nedeniyle "Şehitler yalanının arkasına sığınıp hakaret ettiler." diyerek kendisini savundu.

Kendini savundu: Büyük yüreği olan bir kadınım!

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, sosyal medyada başlattığı canlı yayın sırasında şehitlerle ilgili sarf ettiği skandal sözler nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Yerlitaş, sosyal medyada başlattığı canlı yayında, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullanmıştı.

İşte Nur Yerlitaş'ın, imza attığı skandalla ilgili basın açıklaması:

"KÖTÜ RUHLAR ASLA SEVİNMESİN"

Ben Nur Yerlitaş. Benim hayata bakışımı, duruşumu beni uzaktan yakından tanıyan herkes bilir. Ucuz bir yanıltma taktiğiyle beni tüm sevenlerimin gözünde karalamaya çalışan kötü ruhlar asla sevinmesinler çünkü ben o kalıplara sığdırılamayacak kadar büyük yüreği olan bir kadınım.

"HAKARET ETTİKLERİNİ SÖYLEDİLER"

Çirkin ve kirli iştahlarıyla sosyal medyaya servis ettikleri kısacık görüntülerin aslı şudur: Sevenlerimin benden sık sık talep ettiği canlı yayını gerçekleştirdiğim bir sırada yanımdaki dostlarım bana bazı kişilerin 'şehitler var' yalanının arkasına saklanarak hakaret ettiklerini söylediklerinde 'Ne yapayım Allah Allah istediklerini söylesinler' dedim.

Haberin Devamı

"ALLAH ISLAH ETSİN"

Benim bu bir cümlemi alarak yaktıkları bir ateşe beni atmaya çalışan bu kirli kalpli insanların rahatsızlığım sebebiyle düzenli ilaç alıyor olmakla içki içemediğimi unutup elimdeki soda bardağına 'içki' demesi de aynı yozlaşmış zihniyetin ürünüdür. Benim ülkeme, vatanıma, bayrağıma saygımı ve minnetimi karalamaya kimsenin gücü yetmez. Allah ıslah etsin onları diyorum ve takdiri siz değerli kamuoyuna bırakıyorum.