Gazete Vatan Logo

Kendi boğazını keserek intihara kalkıştı

İzmir'in Çeşme İlçesi’nde, Gürcistan uyruklu 58 yaşındaki L.T., hizmetli olarak çalıştığı villanın havuzunun kenarında boğazı kesilmiş olarak ağır yaralı bulundu. Hastaneye kaldırılan kadının kaldığı müştemilatta bıraktığı Gürcüce yazılmış nottan intihar girişiminde bulunduğu sanılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bugün saat 12.00 sıralarında, Celal Bayar Mahallesi, 5220 Sokak 10 numaralı Ilıca Şantiye Evleri’ndeki bir villanın bahçesindeki havuzun kenarından inleme sesleri geldiğini farkeden site sakinleri, yaklaştıklarında yerde kanlar içinde bir kadın olduğunu farkedip, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, boğazında kesik olan kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yapıp, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Çok kan kaybettiği belirlenen kadının durumu ağır olması üzerine doktorlar, İzmir’deki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne sevk etti. Burada yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan kadının Alaçatı Le Trio Hotel’in sahibi Canan Blumer’in villasında 15 Nisan’dan bu yana hizmetli olarak çalışan L.T. olduğu belirlendi. Yanına ziyaret için geldiği hemşehrisinin, Gürcistan’da doğum yapan gelininin yanına gitmesi üzerine, villada çalışmaya başladığı öğrenilen L.T.’nin kaldığı müştemilatta boğazını kestiği, ardından da sürünerek bahçedeki havuzun yanına kadar geldiği tespit edildi. Görgü tanıkları kendisini bulduğunda, villanın sahibi Canan Blumer ile oğlu Özcan Blumer’in ismini sayıkladığı öğrenilen kadının, kaldığı müştemilattaki aramada Gürcüce yazılmış bir intihar notu ile psikolojik tedavide kullanılan ilaçlar bulundu. Polis, notta ne yazdığı konusunda bilgi vermezken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Olayı haber alarak villaya gelen Özcan Blumer, uzun süre şoku üzerinden atamadı. Canan Blumer’in ise yurt dışında olduğu öğrenildi.


Haberin Devamı