Gazete Vatan Logo
Magazin Olay pozdan sonra şok karar!

Olay pozdan sonra şok karar!

Olay pozdan sonra şok karar!

Sosyal medyanın en etkili ünlülerinden biri olan Kendall Jenner, Instagram hesabını kapatarak hayranlarını şaşırttı.
JUSTIN BIEBER'IN İZİNDE
Justin Bieber’ın ardından Instagram hesabını kapatan ünlüler arasına Kendall Jenner da katıldı.
SAYFAYA ULAŞILAMIYOR
21 yaşındaki süper modelin Instagram hesabında artık “Üzgünüz, bu sayfaya ulaşılamıyor” ibaresi var.
ÜÇ MİLYONDAN VAZGEÇTİ
Jenner, 2015 yılında paylaştığı bu fotoğrafıyla üç milyon beğeni almıştı.
ETKİLİ KULLANIYORDU
Son olarak yeni doğan yeğeni Dream’in fotoğrafı ile model arkadaşları Bella Hadid ve Karlie Kloss’la olan olan fotoğraflarını paylaşıp ABD başkanlık seçimleri için takipçilerini oy vermeye teşvik eden Jenner’ın hesabına artık ulaşılamıyor.
BALERİNLERDEN TEPKİ ALDI
Jenner, Vogue Dergisi’nin İspanyolca edisyonu için Eylül 2016 sayısına verdiği kapak pozuyla eleştiri almıştı. Balerin kostümüyle çekilen fotoğrafı, profesyonel balerinlerin tepkisini çeken ünlü model, bunun üzerine şöyle bir açıklama yapmıştı:
"HİÇ BALE YAPMADIM"
“Vogue İspanya fotoğrafım çekilirken, saç ve makyajımı yaptırana kadar bir balerine dönüşeceğimi bilmiyordum. Hiçbir zaman ben baleyi biliyorum demedim ve önceden de hiç bale yapmadım. Sadece kendi işimi yapıyorum!”
TAKINTILILARDAN RAHATSIZ
Kendi işlerini iyi bir şekilde yapan kadınlara saygı duyduğunu belirten süper model, sosyal medyada karşılaştığı takıntılı davranışlardan rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.
"TELEFONDAN KOPMAMAYI SEVMİYORUM"
Allure Dergisi’nin Eylül sayısına verdiği röportajda, “Telefonlarıyla bağ kuran ve ondan paçayı kurtaramayan yakın arkadaşlarım ve ailemden kişiler var. Ben bunu sevmiyorum. Dolayısıyla bazen birkaç günlüğüne Instagramı, Twitter’ı ya da Snapchat’i telefonumdan siliyorum” demişti.
DİĞER HESAPLARI AÇIK
Sosyal medyayı etkili kullanmasıyla tanınan Jenner’ın Instagram hesabı kapalı olmasına rağmen Facebook, Snapchat ve Twitter hesapları açık durumda.

Haberin Devamı