Gazete Vatan Logo

Kemer Country Club yaz dönemine hazır

Kemerburgaz’da bulunan Kemer Country Club’ın düzenlediği yaz okulu kampı ve akademi programlarıyla çocuklar hem İngilizce öğrenecek hem de spor yapacak...

Kemer Country Club yaz dönemine hazır

Geleceğin sağlıklı yetişkinleri ve şampiyon sporcuları bu yaz yine Kemer Country Club’da olacak. Haziran ayında başlayacak eğitimlerle çocuğunuzun gelişimine Kemer Country Club’da hız katabilirsiniz.

12 yaş altı çocuklar için hazırlanan akademi programlarından “Greenwood Camp Yaz Okulu” programı, farklı etkinlik ve atölye çalışmalarıyla çocuklarınızın gelişimine destek olurken, “Akademi Programları” ise çocukları birbirinden farklı spor dallarıyla buluşturacak.

"Yaz okulu ve akademi programı Haziran ayında başlıyor"

Greenwood Camp Yaz Okulu’nda alternatif çok

Greenwood Camp Yaz Okulu’nda 4 - 12 yaş arasındaki tüm çocuklar, birebir kendi yaş grupları ile oluşturacakları gruplarda doğa ile iç içe olacak. Her çocuğun kendi öğrenme yolunu seçeceği, takım ruhunu ve özgüveni destekleyici 18 farklı spor, etkinlik ve atölye çalışmaları da zengin içerikli programın içerisinde yer alıyor.

20 Haziran’da başlayıp 2 Eylül’e kadar devam edecek olan ve beş dönem süren kamp programında çocuklar, Amerika, Kanada ve İngiltere’den gelen anadili İngilizce grup koçları eşliğinde İngilizce’yi öğrenecek, birçok spor ve aktiviteyi yaşayarak keşfedecek. Kemer Country Greenwood’un üyesi olduğu Amerika, Kanada ve İngiltere’deki uluslararası kuruluşlardan davet üzerine Türkiye’ye gelen alanında uzman, pedagojik eğitimlerini tamamlamış kamp deneyimi olan grup koçları eşliğinde çocuklar birebir kendi yaş gruplarında farklı spor, etkinlik ve atölye çalışmalarını eğlenerek öğrenecekler. Çocuklar spor, etkinlik ve atölye çalışmasını deneyimlerken İngilizce konuşma, anlama becerilerini geliştirme ve dil pratiği yapma fırsatı bulacak.

Haberin Devamı

Türkiye’de ilk defa uygulanacak yöntem

Yüzme, Binicilik, Golf, Tenis, Basketbol, Doğa Sporları , İp Parkurları, Okçuluk, Sportif Tırmanış, Eskrim, Kampçılık, Güzel Sanatlar, Aşçılık, Ekoloji Bahçesi, Bilim Atölyesi, Ritim Atölyesi, Dans Atölyesi Fotoğrafçılık gibi etkinliklerle çocuklar, yaş ve seviyelerine uygun içerik ve programlara katılıyorlar.

Çocukların kendi yaş grupları ile oluşturacakları 8 kişilik gruplarda her çocuğun kendi öğrenme yolunu seçeceği, takım ruhunun ve özgüveni destekleyici çalışmaların yanı sıra, Türkiye’de ilk kez Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ekibi tarafından uygulanan PDT (Personal Development Tool) rehberliğinde çocukların fiziksel ve kişisel gelişimleri takip ediliyor.

Haberin Devamı

Kemer Country Akademi programları

Golf akademisi: Hem üyeler hem de misafirler için hazırlanmış başlangıç seviyesinden tecrübeliye her seviyedeki golfçülere geniş bir yelpazede eğitimler sunuyor. Dersler gelen golfçülere kulüp ruhuyla karşılanacakları keyifli bir ortam sunuyor. Akademideki golf programları başlangıç golf programı ve ileri golf programı olmak üzere ikiye ayrılıyor. 06-08 Yaş / 09-12 Yaş

Binicilik akademisi: Balkanlar’ın en büyük manejinin aralarında yer aldığı Kemer Golf Resort Atlı Spor Kulübü bünyesindeki Golf Resort Pony Club’da binicilik dersleri iki bölüm halinde yapılıyor. Önce atlar hakkında pratik ve teorik bilgiler veriliyor, ardından pony club manejlerinde biniş, özel atlama ve dresaj dersleri yapılıyor.

Haberin Devamı

Yüzme akademisi: Deneyimli hocalarla hazırlanan yüzme dersleri çocukların hem yüzme öğrenimlerini hem de tekniklerini geliştiriyor. Kemer Golf Resort Yüzme Akademisi, yüzme öğrenmek, yüzme stillerini geliştirmek, profesyonel yüzücü olarak yetişmek isteyen tüm çocukları bekliyor.

Camp doğa sporları akademisi: Hem üyeler hem de misafirler için hazırlanmış sportif tırmanış-orienteering-trekking--kampçılık-fly fox -okçuluk ip parkurları programlarından oluşuyor.

Basketbol akademisi: Kış dönemi akademi hafta içi ve hafta sonu grupları olmak üzere ikiye ayrılırken, yaz dönemi sadece hafta içi yapılıyor. Çocukların sporu sevmelerini, sosyalleşmelerini ve takım ruhunu benimsemelerini amaçlıyor. Basketbol akademisinden seçilen oyunculardan oluşturulan performans grupları, minik, küçük, yıldız, genç ve A takım kategorilerinde resmi müsabakalarda yer alıyor.

Tenis akademisi: Tenis akademisi, performans antrenörlerinden oluşan kadrosuyla tenis sporunu sevdirmek amacıyla okul dönemlerinde hafta sonu, yaz aylarında ise hafta içi her gün çocuklara hizmet veriyor. Akademide Uluslararası Tenis Federasyonu tarafından geliştirilen “Mini Tenis Eğitimi” uygulanıyor.

Haberin Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon:

0 212 239 70 10 Dahili: 1484 0505 723 58 49

www.greenwoodcamp.com

info@greenwoodcamp.com