Gazete Vatan Logo

Kemer Country Club’ta turnuva heyecanı

Kemer Country Club’ta bu hafta sonu iki farklı turnuvanın heyecanı yaşanacak. 31 Mayıs’ta ise Senior Tenis Turnuvası başlıyor.

Kemer Country Club’ta turnuva heyecanı

Bugün Kemer Country Club’ta dörder kişilik takımlar arasında oynanacak Texas Scramble Golf Turnuvası heyecanı yaşanacak. Saat 12’de başlayacak turnuvaya 18 yaşını doldurmuş yetişkin oyuncuların katılımına açık.

Türk-Japon Dostluk Turnuvası

Bu yıl dokuzuncusu oynanacak Türk-Japon Dostluk Turnuvası da yarın Kemer Country Club’ta gerçekleşecek. Gelenekselleşen turnuva, Türk ve Japon oyunculardan oluşan 4’er kişilik takımlar arasında oynanacak. 24 Japon, 24 Türk golf oyuncusunun katılımıyla gerçekleşecek Türk - Japon Dostluk Turnuvası’na toplamda 48 golfçü katılacak. Türk - Japon Dostluk Turnuvası yarın saat 18:00’da ödül töreni ile son bulacak.

Senior Tenis Turnuvası başlıyor

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye çapında bütün tenisçilere açık olan Kemer Country Club Senior Tenis Turnuvası ise 31 Mayıs - 10 Haziran tarihlerinde Kemer Country Club’da gerçekleşecek. Turnuvada sporcular, 10 gün boyunca, 32 farklı kategoride keyifli bir deneyim yaşama şansı elde edecekler. Turnuvada tekler müsabakası 25+ ve 60+ yaş aralığında farklı kategoride, çiftler müsabakası ise 3 kategoride gerçekleşecek. 10 Haziran Pazar günü saat 18:00’da Kemer Country Club tarafından düzenlenecek barbekü partisi ise katılımcılara güzel bir final sunacak. Katılım ücreti ise teklerde 80 TL, çiftlerde 40 TL.

Haberin Devamı