Gazete Vatan Logo

Kemer Country Club’ta Kış Binicilik Festivali başlıyor

Binicilik dünyasının heyecanla beklediği, ilgiyle izlediği, kıyasıya mücadele ettiği 2016 Kış Binicilik Festivali bugün Kemer Country Club’ta başlıyor. Dört ayak ve bir final yarışmasından oluşan müsabakalar beş hafta sürecek...

Kemer Country Club’ta Kış Binicilik Festivali başlıyor

Kemerburgaz’daki Kemer Country Club’ta bugün başlayan Geleneksel Kış Binicilik Festivali, Türkiye’de binicilik sporunun geniş kitlelere tanıtılması ve gelişmesi açısından önem taşıyor. Festival, ülkemizde bu alanda düzenlenen profesyonel müsabakaların çoğalmasına destek sağlıyor, gelecek vadeden yeni yeteneklerin kendilerini göstermelerine olanak tanıyor.

Kemer Country Club’ta Türkiye’nin en iyi isimlerini bir araya getirecek Kış Binicilik Festivali’nde zirve keyfini yaşayacak olan davetliler; Festivalin Co-sponsoru olan Doğuş Oto, Audi model ailesi ile festivalde yer alacak ve her biri sınıfının öncüsü Audi modellerini test etme şansını katılımcılara sunacak. Ayrıca Kasım 2015’te lansmanı yapılan ve satışa sunulan Yeni A4 modeli de beğeniye sunulacak. Festival katılımcıları sergilenecek Yeni Audi A4 araçları statik inceleyebilecekleri gibi ileri teknolojinin yeni karşılığı Audi A4’ü test de edebilecekler.

Festivalin medya sponsorluklarını ise Türkiye’nin ilk özel radyo kanallarından biri olan Best FM ile Milliyet ve Vatan Gazetesi üstleniyor.

Haberin Devamı

2016 Kış Binicilik Festivali’ndeki yarışmaların başlangıç saati 09:00.

Program ise şöyle:

1’inci ayak: Bugün ve yarın

2’nci ayak: 23-24 Ocak

3’üncü ayak: 6-7 Şubat

4’üncü ayak 27-28 Şubat

Final: 12-13 Mart

Ayrıntı Bilgi için: 0 212 239 72 00