Gazete Vatan Logo

Kemer Country Club’ta engeller aşılıyor

Kemer Country Club Atlı Spor Kulübü’nde engel atlama yarışmalarının ikincisi bu hafta sonu; SIEC (S Uluslararası Binicilik Merkezi) ana sponsorluğunda gerçekleşiyor

Kemer Country Club’ta engeller aşılıyor

Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları’nın ikincisi bu hafta sonu başlıyor; deneyimli ve geç biniciler bir kez daha Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde buluşuyor. Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları, Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı tüm binicilere açık. Yarışmanın ana sponsoru SIEC, medya sponsorları Radyo D ile Milliyet ve Vatan Gazeteleri de tüm Atlı Spor yarışmalarında olduğu gibi desteklerini sürdürecek.

İSTANBUL İÇİN CAZ VAKTİ

22'nci İstanbul Caz Festivali

27 Haziran - 15 Temmuz

İKSV tarafından, 18 yıldır düzenlenen 22'nci İstanbul Caz Festivali, bugün başlıyor. Festival, 15’i aşkın mekândaki 35’in üzerindeki konserde 250’den fazla yerli ve yabancı sanatçıyı İstanbul’da ağırlayacak. Joan Baez, Jools Holland, Marcus Miller, Melody Gardot ve Tigran Hamasyan gibi folk, blues ve cazın önemli seslerinin konserlerinin yanı sıra festival, Fenerbahçe Parkı’ndaki “Parklarda Caz” ve Kadıköy’deki “Gece Gezmesi” etkinlikleriyle Anadolu yakasına da taşınacak.

Haberin Devamı

Marcus Miller

2 Temmuz - 21:00 Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi

Grammy ödüllü bas dehası Marcus Miller, İstanbul'da sevenleriyle buluşuyor... Miller’a İstanbul konserinde, saksafonda Alex Han, gitarda Adam Agati, tuşlu çalgılarda Brett Williams ve davulda Louis Cato eşlik edecek.

Joan Baez

1 Temmuz - 21:30 Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

30'dan fazla albümle müzikte yarım asrı geride bırakan ABD'li folk müzisyeni Joan Baez, unutulmaz baladlarıyla yeniden İstanbul'da...

Bozcaada'da kiteboard festivali

Spor, müzik ve eğlenceyi buluşturan Türkiye’nin ilk ve tek festivali “Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali” 28 Haziran pazar gününe kadar Bozcaada’da devam edecek. Festival kapsamında Avrupa’nın en iyi kiteboard sporcuları Bozcaada sularında rüzgarla dans edecek.