Gazete Vatan Logo

Kemer Country Club Kaptan Golf Turnuvası Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile el ele!

Kemer Country Club, sosyal sorumluluk ve katkı projelerini, TEV yararına düzenlenen Kaptan Turnuvası’yla da sürdürüyor.

Kemer Country Club Kaptan Golf Turnuvası Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile el ele!

Yedi senedir Kemer Country Golf Kulübü kaptanlığını başarıyla yürüten Erdem Kramer, bugün saat 11:00’da başlayan ve yarın sonra erecek Kaptan Turnuvası’ya gelecek yeni nesillere umut oluyor.

Gençlerin eğitim fırsatlarına erişimi ve eğitim kalitesinin yükseltilmesi konusunda bireysel bağışçılığı geliştirmeyi hedefleyen Kaptan Turnuvası, Kemer Country Club’ın gönüllü golfçüleri tarafından da büyük ilgiyle destekleniyor. Bu hafta sonu gerçekleşecek turnuva, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kıvanç Oktay, Ali Nuri Türker, Serra Tokar, Rana Esen, Hasan Akçakayalıoğlu, Didem ve Mustafa Aras, Abdullah Oğuz, Erhan Kamışlı gibi iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra toplamda 216 gönüllü golfçüyü ağırlıyor.

Golf, atlı spor ve tenis sporları başta olmak üzere, çatısı altında 12 farklı spor branşının ülkemizde gelişimine ve yaygınlaşmasına öncülük eden Kemer Country Club, bünyesinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk ve katkı projelerini, TEV yararına gerçekleştirdikleri Kaptan Turnuvası’yla da sürdürüyor. Bank Pozitif Kredi ve Kalkınma Bankası işbirliğiyle gerçekleşecek turnuvanın ödülleri yarın saat 17:00’da düzenlenecek kokteyl ile sahiplerine verilecek.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için : Kemer Country Club (212) 239 87 20