Gazete Vatan Logo
Magazin Kemer Country Club engel atlama yarışmaları başlıyor!

Kemer Country Club engel atlama yarışmaları başlıyor!

Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde Engel Atlama Yarışmaları 11-12 Şubat tarihlerinde başlıyor ve 01-02 Nisan’a kadar devam ediyor

Kemer Country Club engel atlama yarışmaları başlıyor!

Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olarak kabul edilen, Demirören Şirketler Grubu’na ait uluslararası standartlara sahip Kemer Country Club (KCC), ‘Engel Atlama Yarışmaları’na ev sahipliği yapıyor. Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde yapılacak KCC TEAM CUP Engel Atlama Yarışmaları 11 -12 Şubat’ta başlayacak, 18-19 Şubat, 11-12 Mart ve 01-02 Nisan tarihlerinde de devam edecek. Dokuz takımın mücadele vereceği yarışlar, dört ayak bir finalden oluşacak. Takımlar dörder kişiden oluşacak ve her birinde en az bir kadın olmak üzere 25 yaş altı bir binici de yarışacak. Takımların liderliklerini ise Türk binicilerinin en önemli isimlerinden Oktay Sezek, Hasan Şentürk, Uğur Yılmaz, Mert Alıcıoğlu, Hüsnü Dinç, Sencer Hororan, Sencer Can, Çağrı Başel ve Altuğ Altay göğüsleyecek. Her biri iki gün sürecek yarışmalarda günde altı koşu yapılacak.

Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı tüm binicilere açık olacak Engel Atlama Yarışmaları’nın final koşusu ise 18-19 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı