Gazete Vatan Logo
Magazin Kemer Country Club’da ‘Kış Binicilik Festivali’ devam ediyor

Kemer Country Club’da ‘Kış Binicilik Festivali’ devam ediyor

Binicilik dünyasının heyecanla beklediği, ilgiyle izlediği ‘2016 Kış Binicilik Festivali’ bugün ve yarın dördüncü ayak müsabakası ile devam ediyor; deneyimli ve genç biniciler bir kez daha buluşuyor

Kemer Country Club’da ‘Kış Binicilik Festivali’ devam ediyor

4 ayak ve 1 final yarışmasından oluşan müsabakalar 5 hafta sürüyor. Binicilik dünyasının önemli etkinlikleri arasında yer alan 2016 Kış Binicilik Festivali’ne camianın önde gelen tanınmış isimleri de katılıyor. Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan, Kemerburgaz’daki Kemer Country Club’da, SIEC (S Uluslararası Binicilik Merkezi) ana sponsorluğunda düzenlenen festivalin dördüncü ayağı bugün ve yarın, finali ise 12-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Geleneksel Kış Binicilik Festivali, Türkiye’de binicilik sporunun geniş kitlelere tanıtılması ve gelişmesi açısından önem taşıyor.

Festival, ülkemizde bu alanda düzenlenen profesyonel müsabakaların çoğalmasına destek sağlıyor, gelecek vadeden yeni yeteneklerin kendilerini göstermelerine olanak tanıyor. Türkiye’nin en iyi isimlerin bir araya getirecek Kış Binicilik Festivali’nde zirve keyfini yaşayacak olan davetliler; Festivalin Co-Sponsoru olan Doğuş Oto, Audi model ailesi ile festivalde yer alacak ve her biri sınıfının öncüsü Audi modellerini test etme şansını katılımcılarımıza sunacak.

Haberin Devamı

Ayrıca Kasım 2015’de lansmanı yapılan ve satışa sunulan Yeni A4 modeli de katılımcılarımızın beğenisine sunulacak. Festival katılımcıları sergilenecek Yeni Audi A4 araçları statik inceleyebilecekleri gibi ileri teknolojinin yeni karşılığı Audi A4’ü test de edebilecekler.

Festivalin medya sponsorluklarını ise Türkiye’nin ilk özel radyo kanallarından biri olan Best FM ile Milliyet ve Vatan Gazetesi üstleniyor.

2016 Kış Binicilik Festivali Programı

Yarışmaların başlangıç saati 10:00

Final 12-13 Mart