Gazete Vatan Logo

Kemer Country Club’da dört ayaklı dostlarımızın festivali başladı

Kemer Country Club’da dört ayaklı dostlarımızın festivali başladı

Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen köpekleri, atları, çocukları ve yetişkinleri bir araya getiren 4x4x2 Country Fest bugün ve yarın saat 11.00-20.00 arasında Kemerbur- gaz’daki Kemer Country Club Atlı Spor Kulübü’nde herkesi aile boyu eğlenceye davet ediyor. Sosyal Sorumluluk ilkesiyle yola çıkan ve Göktürk Hayvan Severler Derneği ile 1000 Atlı Binicilik ve Web Portalı iş birliği ile düzenlenen festivalde misafirlerin köpeğiyle engel atlama yarışmalarına katılım bedeli ise “dilediğiniz adette mama”.

Mamalar sahipsiz köpeklere

Festivalde Göktürk Hayvan Sevenler Derneği tarafından bakılan sahipsiz hayvanların sahiplendirme tanıtımları da yapılacak. Ayrıca katılım için satın alınan mamalar festival sonunda toplanarak sahipsiz köpeklerin beslenmesi için bağışlanacak.

Rengarenk ve eğlenceli hafta sonu

Katılımın ücretsiz olduğu festivalde, Cem Bakachan Köpek Eğitim Gösterileri, köpek süsleme ve kuaförlüğü alanı, ücretsiz veterinerlik ve köpek eğitimi danışmanlığı noktaları var. My Gym tarafından da ücretsiz olarak çocuk ve yetişkinler için birçok aktivite düzenleniyor.

Haberin Devamı