Gazete Vatan Logo

Kemer Country Club’da bahar şenliği

Kemer Country Club’da bugün başlayacak olan bahar şenliği, muhteşem sahne performansları ve dans gösterileriyle ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Kemer Country Club’da bahar şenliği

Kemerbur-gaz’da bulunan Kemer Country Club’da bugün başlayıp yarın devam edecek olan bahar şenliği; eğlence, yenilik ve uyanış temalarına sahip olacak. Ünlü markaların renklendireceği konsept alanları, genç ve başarılı tasarımcıların yer alacağı tasarım caddesi, eğlenceli oyunlar, animatörler, sınırsız pamuk şeker ve popcorn ile çocuk dünyası alanı, Best Fm ile canlı dj performansları, ünlü şeflerle lezzet deneyimleri gibi dolu dolu iki gün sizi bekliyor olacak. Şık dizaynları ile konuklara çok özel sürprizler hazırlayan markalar arasında; Alligator-Betek Boya, Yatsan, Mardan Palace, Fiji Water, Finansbank, Acıbadem Hastanesi, Vanucci Mutfak, Pronet, Nar Gourmet, Benefit yer alıyor. Kişiye özel dizaynlar, geri dönüşümle elde edilmiş doğal ahşap mobilyalara kadar ilgi çekici stant alanları ile Atölye 55, Mergim, By Palette, Bohcha, Hurdahane, Goja, Morikukko, Elçin Dağlaroğlu gibi tasarımcılarla renklenecek tasarım caddesi en ilgi çekici alan olacak.

2016 Engel Atlama Türkiye Şampiyonası sona eriyor

Haberin Devamı

Kemer Country Club ev sahipliğinde gerçekleşen 2016 Engel Atlama Türkiye Şampiyonası yarın sonuçlanacak. En iyi binicilerin kıyasıya mücadele ettiği yarışmalar büyük heyecanlara sahne oluyor. Tüm katılımcılar ücretsiz şampiyona zevki yaşayacak. Yarışmalar kapsamında davetliler; yeni Renault Talisman, Megane, Kadjar modellerini test etme şansına sahip olacaklar. Yarışmaların başlangıç saati 10:00.