Gazete Vatan Logo

Kemer Country Atlı Spor Kulübü‘nde yarış heyecanı

Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Country Atlı Spor Kulübü, KCC Team Cup Engel Atlama Yarışmaları‘ na ev sahipliği yapıyor

Kemer Country Atlı Spor Kulübü‘nde yarış heyecanı

Bugün başlayıp yarın sona erecek olan KCC Team Cup Engel Atlama Yarışmaları‘ nda dokuz takım yer alacak. Yarışmalar saat 10:00’da başlayacak. Yarışmalar ayrıca 14-15 Ocak, 18-19 Şubat, 4-5 Mart ve 18-19 Mart tarihlerinde de gerçekleştirilecek.

Dört ayak bir finalden oluşan Team Cup’ta takımlar dörder kişiden oluşacak. Her takımda en az bir kadın ile yine en az 25 yaş altı binici yer alacak. Takımların liderliklerini Türk binicilerinin önemli isimlerinden Oktay Sezek, Hasan Şentürk, Uğur Yılmaz, Mert Alıcıoğlu, Hüsnü Dinç, Sencer Hororan, Sencer Can, Çağrı Başel ve Altuğ Altay göğüslüyor. Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşecek yarışmaların her biri iki gün sürecek ve günde altı yarışma koşulacak. 18-19 Mart 2017 tarihlerinde finali gerçekleştirilecek engel atlama yarışmaları, Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı tüm binicilere açık olacak. Yarışmaların medya sponsorları Vatan ve Milliyet Gazeteleri de tüm atlı spor yarışmalarında olduğu gibi desteklerini sürdürecek. Profesyonel biniciler keyifli bir turnuvada yer almak, atlı spor severler ise heyecan dolu yarışmalara şahit olmak için Kemer Country Atlı Spor Kulübü’ne davetli.

Haberin Devamı