Gazete Vatan Logo

Kemer Country Atlı Spor Kulübü‘nde 4X4 Köpek ve Pony Festivali

Kemer Country Atlı Spor Kulübü, bugün, at ve binicilik web portalı 1000atlı.net işbirliğiyle 4X4 Köpek ve Pony Festivali’ne ev sahipliği yapıyor.

Kemer Country Atlı Spor Kulübü‘nde 4X4 Köpek ve Pony Festivali

Kemerburgaz’daki Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde bugün yapılacak 4x4 Köpek ve Pony Festivali’nde dört ayaklı dostlarımızla eğlence dolu bir gün geçireceksiniz. Festivalde, hayvanseverleri oyunlar, yarışmalar ve daha pek çok renkli aktivite bekliyor. Paket mamanızı kapın, çocuklarınız ve köpeklerinizle festivale katılın. Pony’ler ve köpekleri buluşturan 4X4 Festivali’ne katılım için etkinlik alanında satın alacağınız mamalar, festival sonunda toplanarak sahipsiz köpeklere gönderilecek.

Festival kapsamında yapılacak aktiviteler: Tasarım, at ve pet malzemeleri standları, bilgilendirme ve sahiplendirme çadırları, ücretsiz veterinerlik danışma hizmeti, köpek eğitim danışmanlığı, kitap imzalama noktaları, balon ve yüz boyama gibi çeşitli çocuk eğlence aktiviteleri, My Gym showları ve etkinlik alanları, çocuk oyun parkları, ikramlar ve tüm gün Radyo D tarafınsan sağlanacak müzik ve DJ eşliğinde devam edecek eğlenceli pony ve köpek yarışmaları...

Pony ve köpek engel atlama yarışmalarına katılan binici ve köpek sahiplerini bekleyen ödül ve hediyeler ise şöyle: Arçelik Telve Makinası, Braun Bakım Ürünleri, Dörtkurtlar ve Alarat’tan Binicilik Malzemeleri Hediye Çekleri, Petigen’den Köpek Malzemeleri, Tasarım aksesuarlar, kurdela ve kupa!

Haberin Devamı

Toplanan mamalar, Hasdal Barınak Gönüllüleri ve Göktürk Hayvan Severler Derneği’ne arazi ve ormanda yaşayan sahipsiz köpeklerin beslenmesi için bağışlanacak.