Gazete Vatan Logo

Kemal Tanca Online Satış Sitesi Yenilendi

Kemal Tanca, Online Satış Alışveriş Mağazası bir tık Ötenizde

Kemal Tanca’nın erkek ve kadınlar için hazırladığı birbirinden özel koleksiyonlarına ulaşmak için artık evinizin rahat ortamından çıkmanıza gerek yok. Kemal Tanca online alışveriş mağazası ile yalnızca bir tık kadar yakınınızda. Kemal Tanca’nın kadın ve erkekler için kategorilere böldüğü Kemal Tanca Online alışveriş mağazasında, kadınlar için ayakkabı, çanta ve kemer-cüzdan gibi aksesuarların yanı sıra, erkekler için de ayakkabı, cüzdan ve kemer ürünlerini bulabilirsiniz. Her yaşa ve zevke hitap eden Kemal Tanca ürünleri alışverişin en kolay, en hızlı ve en güvenilir yolu olan internet üzerinden satışı da cazip kılıyor. Kemal Tanca Online Satış sistemi hakkında gerekli tüm bilgileri Facebook, Twitter ve Pinterest sayfalarımızdan da takip edebilir ayrıca her türlü soru ve görüşleriniz için 444 1 862 müşteri hizmetleri hattımızı arayabilirsiniz.

Kemal Tanca online shoptan yapacağınız alışverişlerinizin ödemesini, havale/EFT veya kredi kartı seçeneklerinden birini seçerek yapabilirsiniz. Anlaşmalı olunan Paraf 100 tl üzeri 2+6 taksit toplam 8 taksit Axess, 100 tl üzeri 2+4 taksit toplam 6 taksit, Card Finans 100 tl üzeri 2 +4 taksit toplam 6 taksit, World 50TL üzeri 2 +5 taksit toplam 7 taksit, Bonus 2 +5 taksit toplam 7 taksit, İş bankası 2 +4 taksit toplam 6 taksit. Kemal Tanca online alışveriş mağazasından siparişini verdiğiniz ürünler, en geç iki gün içinde sizlere kargolanır. Tüm siparişlerinizde kargo ücreti Kemal Tanca tarafından ödenirken, siparişleriniz ise Türkiye’nin her yerine ücretsiz tarafınıza ulaştırılır. Kemal Tanca online shopta, aradığınız her türlü Kemal Tanca ürününe cazip fiyat fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz. %50′ye varan indirimler ve fırsat ürünleriyle karşılaşabileceğiniz Kemal Tanca online shopta birçok sürpriz kampanya sizleri bekliyor. Kemal Tanca ürünlerine, kendi resmi online alışveriş mağazasından ulaşabileceğiniz gibi, birçok özel alışveriş sitesinin kampanyalarından da ulaşabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

www.facebook.com/kemaltanca www.twitter.com/kemaltanca

Kemal Tanca Hakkında
1950 yılında sektöre adım atan ve Türkiye’deki 97 mağazasının tamamı kendisine ait olan Kemal Tanca, ürünlerinin %90’ını yurt içinde üretilirken %10’luk kısmını ise İtalya, Fransa ve İspanya’dan ithal ediyor. Bayan ve erkek ayakkabı modellerinin yanı sıra ürünleri arasına deri aksesuarları da katan Kemal Tanca, yeni moda alışkanlıkları ile kurulan yenidünyada size en şık modellerle eşlik etmek için hayata geçirdiği Tanca Plus mağazalarında; Armani Jeans, Calvin Klein, Versace Jeans, Just Cavalli, Ferre Milano, Guess ve birçok dünya markasının ürünlerini de bulundurmaktadır.

Haberin Devamı