Gazete Vatan Logo
Magazin Kemal Sunal ödülleri sahiplerini buldu

Kemal Sunal ödülleri sahiplerini buldu

Vefa Lisesinin bu yıl altıncısını düzenlediği "Kemal Sunal Kültür ve Sanat Ödülleri" sahiplerini buldu.

Lisenin Konferans Salonu’nda düzenlenen törene, Kemal Sunal’ın annesi Sultan Sunal ile yakınları, lise arkadaşları, eski lise Müdürü Sakin Öner ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Hasan Şeker, Sunal’ın Vefa Lisesinin yetiştirdiği ender şahsiyetlerden biri olduğunu belirterek, "Kemal Sunal, içimizden biriydi. Evlerimizin neşesiydi. Lisemizle özdeşleşmiş biri olarak onu daima yaşatacağız" dedi.

Şeker, okulda Kemal Sunal anısına bir anket düzenlediğini ve anket sonucunda başarılı ve sevilen sanatçılara "Kemal Sunal Kültür Sanat Ödülü" verilmesinin kararlaştırıldığını ifade etti.

"Hababam Sınıfı" filminde Kemal Sunal’ın oynadığı bölümlerin bulunduğu belgeselle sokak röportajlarının sunulduğu törende, gazeteci Uğur Dündar’a, "Onur ödülü" verildi.

"Kemal Sunal Kültür Sanat Ödülleri" kapsamında "En İyi Pop Sanatçısı Ödülü" Soner Kabadayı’ya, "En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü" Melisa Sözen’e, "En İyi Spor Spikeri Ödülü" Ertem Şener’e, "En İyi Televizyon Dizisi Ödülü" "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisi adına oyuncu Salih Bademci’ye, "En İyi Radyo Programcısı Ödülü" Mesut Süre’ye, "En İyi Kadın Tiyatro Oyuncusu Ödülü" Gül Onat’a, "En İyi Yazar Ödülü" Hakan Günday’a, "En İyi Yönetmen Ödülü" Yusuf Kurçenli’ye ve "En İyi Magazin Programı Ödülü" de "Magazin D"ye verildi.

Okulda düzenlenen kısa film yarışmasının birincisi Utku Cansu’nun da ödülünü aldığı törende, sponsorlara da teşekkür belgesi sunuldu.

Haberin Devamı