Gazete Vatan Logo
Magazin Kemal için dua edin!

Kemal için dua edin!

Merdivenden düşen Kemal Doğulu’nun ağır depresyon geçirdiği öğrenildi. Kardeşi Kadir Doğulu, “Durumu kritik, onun için dua edin” çağrısı yaptı.

Kemal için dua edin!

Beyoğlu’nda Pürtelaş Mahallesi Vişne Sokak’taki evinden çıkarken merdivenlerden düşen ve ev sahibi tarafından kanlar içinde bulunan Kemal Doğulu’nun (36) yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Hastaneye arkadaşları akın ederken, kardeşi oyuncu Kadir Doğulu, sevenlerinden dua istedi. Doğulu “Abimin durumu ciddi. Doktorlar elinden geleni yaptı. Tüm aile yanındayız. Kritik günleri atlatması için dua ediyoruz. Şu mübarek günlerde siz de abim için dua edin” dedi.

Kuaför olarak başladığı kariyerine, fotoğrafçı ve şarkıcı olarak devam eden Doğulu, “Bu Tarz Benim” yarışmasındaki jüri üyeliği görevinden gözyaşlarıyla ayrılmış ve o süreçte çok yıprandığını söylemişti. Hemen ardından ağır bir depresyona giren Doğulu, tedavi görüyordu. Bu zorlu süreçte Doğulu’nun yakınlarıyla arasının açıldığı, kardeşi Kadir Doğulu ve nişanlısı Neslihan Atagül ile tartışıp her ikisini de sosyal medya hesaplarından sildiği belirtiliyor.

Ruhumu teker teker kopardılar!

Doğulu, kazadan bir gece önce Mesut Yar’ın programına konuk olmuş ve şunları söylemişti: “2 yıl boyunca yarışmadaydım. Mental olarak biraz balatalarım yandı benim. Doktora gittim. Doktor birkaç tane antidepresan verdi. 60 kiloydum 80 kilo oldum. Delirium (Akut bir nöropsikiyatrik sendrom) aşamasına gelmişim. 15 tane kadın var karşında ve çok güzel ifade ediyorlar kendilerini. Bir erkek olarak kadınla muhatap olmanın çok tehlikeli sınırları var. Kontrolden çıkmıştım. Bütün kadınlar ruhumdan birer parça aldılar. Hepsi teker teker koparttılar!”

Haberin Devamı

Neslihan Atagül ile düğün hazırlığı yapan Kadir Doğulu ağabeyinin durumunu öğrenir öğrenmez hastaneye koştu.