Gazete Vatan Logo

Kelimelerin tükendiği an!

Aydın’ın Didim ilçesinde denizden donmak üzereyken kurtarılan 18 göçmenin tedavisi devam ederken, hayatını kaybeden 6 aylık Mehmet Kerem bebeğin cansız bedeni duygusal anların yaşanmasına neden oldu

Kelimelerin tükendiği an!

Didim’in Tekağaç mevkisi açıklarında alabora tekneden denize düşen ve soğuktan donmak üzere olan 18 Suriyeli göçmenin tedavisine devam ediliyor. Kurtarılan Suriyeliler arasında yer alan yaşları 6 ila 12 arasında değişen 6 çocuk ile 3 yetişkin ambulanslarla Söke ve Aydın’daki hastanelere sevk edildi. Suriyeliler için sosyal medyada yapılan çağrıya kayıtsız kalmayan çok sayıda vatandaş, hastaneye elbise getirdi. Elbiseler, sırılsıklam olan Suriyelilere dağıtıldı.

MEHMET KEREM’İN CANSIZ BEDENİ KUCAKTA TAŞINDI

Tekne faciasında hayatını kaybeden ve adının Mehmet Kerem olduğu öğrenilen 6 aylık bebeğin cansız bedeni ambulansla getirildiği Didim Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde bir sağlık görevlisinin kucağında taşındı. Morga indirilen Mehmet Kerem’in cansız bedenini gören sağlık görevlileri ve hasta yakınları duygusal anlar yaşadı.

Sahil Güvenlik ekiplerinin denizdeki arama kurtarma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, alabora olan teknede yaklaşık 40 kişinin bulunduğu iddia edildi.

Haberin Devamı