Gazete Vatan Logo

Kelebek'ten Yeni Koleksiyon

Kelebek Mobilya, genç kızların zevkine uygun yaşam alanları yaratıyor.

Türkiye’nin köklü mobilya markası Kelebek, bembeyaz zarif tasarımla sunduğu Beauty koleksiyonuyla, genç kızların hayal dünyasına yakışan özel yaşam alanları yaratıyor.

Kelebek, dinamizmi yansıtan çizgilere ve modüler ünitelere sahip ‘yeni nesil genç odaları’ ile gençlere özel koleksiyonlar sunmaya devam ediyor. Kelebek Tasarım Ekibi’nin, genç kızların beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik tasarladığı Beauty koleksiyonu, genç odalarında romantik bir atmosfer yaratıyor.

Beauty koleksiyonunda, zarafetten ödün vermeden her türlü ihtiyacı karşılayacak depolama alanları sunuluyor. Country tarzından esinlenen kulplarla birlikte ince ve zarif torna ayaklar da, koleksiyona farklılık kazandırıyor.

Çalışma ünitesi, dolap ve aynanın üzerinde göz yormayan ancak bir o kadar da iddialı duran taç ayrıntıları yer alıyor. Çalışma masasını bütünleyen sandalyede bile bu ayrıntı düşünülmüş ve sandalye tamamen takıma özel olarak tasarlanmış. Yatağın yerden yüksek olması nedeni ile temizlik kolaylığı burada da ön planda. Yatak başlığında kullanılan döşeme ile rahat bir görünüm sergilenirken aynı zamanda çalışma sandalyesi ile de bir uyum yakalanıyor.

Haberin Devamı

Uzun yıllar kullanım kolaylığı sunan estetik ve dayanıklı modelleriyle, her zaman gençlerin ilk tercihi olmayı hedefleyen Kelebek’in, tüm ürünleri gibi Beauty koleksiyonu da, insan sağlığını tehlikeye atmayan ve çevre faktörünü ön planda tutan Avrupa Kalite Standardı’na uygun malzemeler kullanılarak üretiliyor.