Gazete Vatan Logo

Kedi evi için 40 bin dolar harcadı

Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde inşaat işleriyle uğraşan Peter Cohen, kendi evini öyle bir değiştirdiki kendisi de bununla ilgili "Şimdiye kadar yaptığım en ilginç ev" diyor.

KAPISINDA SOKAK KEDİSİ ÖLÜNCE...

Tamamen kediler için kurgulanmış olan bu ev Peter Cohen'in tasarımı. Evi ilk satın aldığında kapı önünde dolaşan iki sokak kedisinden birinin trajik bir şekilde hayatını kaybetmesi, Cohen'i derinden yaralamış. Bunun üzerine yakınlardaki sokak kedilerini birer birer eve almaya başlamış ve sonuç olarak bir düzineden fazla ve sayıları hala artmakta olan kedilerle baş başa kalmış.

Durum böyle olunca çılgın fikirlerini hayata geçirmek isteyen Peter Cohen, kedilerin hiç de oralı olmayacağını düşündüğü merdivenleri, spiralleri, tırmanma direklerini yavaş yavaş tasarlamaya ve yerleştirmeye başlamış.

KEDİ EVİ İÇİN 40 BİN DOLAR HARCADI

Bakmış ki kediler hepsini kullanıyor, o da tasarımlarına daha fazla ağırlık vermiş ve sonunda 40 bin dolar kadar harcama yaptığı evde en huzurlu insan-kedi ortak yaşamını kurmayı başarmış. Şimdi ise kedileri böylesine eğlenceli bir yöntemle, en güzel şekilde meşgul tutan Cohen'e, dünyanın dört bir yanından sevgi mesajları yağıyor.

Haberin Devamı

AMERİKALI İNŞAATÇI LAZ MÜTEAHHİTLERE KARŞI

Peter Cohen'in bu oldukça ilginç evi oluşturması ülkemizde de böyle farklı yapılarıyla bilinen laz müteahhitlere yeni bir rakip çıktığı yorumlarına neden oldu.