Gazete Vatan Logo

Kayseri, Kırşehir ve Sivas'ta okullar yarın tatil olacak mı? İşte açıklama

Kayseri, Kırşehir ve Sivas'ta zorlu kış koşulları gündelik yaşamı oldukça zorluyor. Kayseri, Kırşehir ve Sivas'ın bazı ilçelerinde bugün okullar tatil edildi. Kayseri, Kırşehir ve Sivas'ın bazı ilçelerinde tüm, bazılarında ise taşımalı eğitim verilen okullarda yarın eğitim öğretim yapılmayacak.

Kayseri, Kırşehir ve Sivas'ta okullar yarın tatil olacak mı? İşte açıklama

Kayseri, Kırşehir ve Sivas'ta kar yağışı devam ediyor. Kış şartlarının çetin geçtiği bölgede okullara ulaşım sağlanamıyor. Kayseri, Kırşehir ve Sivas'ın bazı ilçelerinde tüm, bazılarında ise taşımalı eğitim verilen okullarda yarın eğitim öğretim yapılmayacak.

KAYSERİ, KIRŞEHİR VE SİVAS'TA OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLÇELER

Kayseri, Kırşehir ve Sivas'ın bazı ilçelerinde tüm okullarda, bazılarında ise sadece taşımalı eğitim yapılanlarda yarın eğitim öğretime ara verildi.

Kar yağışı nedeniyle Kayseri'nin Akkışla, Felahiye, Develi, Tomarza, Özvatan, Sarız, Bünyan ve Pınarbaşı ilçelerindeki tüm okullarda, Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Sarıoğlan ilçelerinde ise taşımalı eğitim veren okullarda yarın eğitim öğretim yapılmayacak.

Kırşehir'in Akpınar ve Akçakent ilçelerindeki tüm okullarda, Kaman, Mucur, Çiçekdağı ilçelerinde ise taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime ara verildi.

Sivas Valiliğinden yapılan açıklamada ise bazı ilçelerde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle okulların bir gün tatil edilmesi kararı alındığı belirtildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, Gemerek, Şarkışla, Yıldızeli ilçelerindeki tüm okullarda, Gürün, Kangal ve Ulaş ilçelerinde ise sadece taşımalı eğitim verilenlerde yarın eğitim öğretim yapılmayacağı ifade edildi.